Pokoj pro hosty přehled

Pokoj pro hosty https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434889/bmid_pokoj-pro-hosty-nWS-434889.jpg 3 156 156

Doma je tam, kde máš noční můry. Lisa, problémová mladá žena s pohnutou minulostí, nemůže uvěřit svému štěstí, když objeví k pronájmu krásný velký pokoj v obrovském domě. Bydlí v něm milý a přátelský pár, který dům vlastní. Všechno se zdá být v pohodě, dokud ve svém pokoji nenajde sebevražedný vzkaz. Když ale oba vlastníci trvají na tom, že pokoj nikdo před ní pronajatý neměl, Lisa začíná mít pochybnosti. Má potřebu odhalit tajemství o muži, který v pokoji žil před ní, ale když se začne dít jedna podivná událost za druhou, cítí se ohrožena. Někdo nestojí o to, aby Lisa zjistila pravdu. Lisu začnou čtyři stěny domu a jejich tajemství skličovat a čím dál víc se propadá do pekelné zrcadlové síně, kde si není jistá, co je a co není skutečné… Tenhle pokoj si už jednu oběť vzal. Má v plánu si vzít další?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Spare Room , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokoj pro hosty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

teepe
19.04.2024 5 z 5

Knihu jsem měla již nějakou dobu doma, většinou si čtu recenze, před čtením, tak jsem neměla očekávání a počítala s tím, že se budu nudit a nutit do čtení. Ale to se vážně nekonalo. Čtivě napsáno, byla jsem napnutá, kam to povede. Bylo to psycho? Bylo, ale vtáhlo mě to do děje, že jsem ještě včera v noci musela dočíst. Jinak co se týká chování postav, zejména rodičů, kteří mají dceru, která má evidentně trauma, to je pro mě naprosto nelogické, ale i takoví lidé žijí mezi námi. Hodnotím 5*.

LuckaDea
02.03.2024 3 z 5

V první řadě musím uznat, že kniha byla čtivá a děj mi docela rychle ubíhal. Bohužel mně ale vývoj příběhu přišel celkem předvídatelný a poměrně brzy jsem začala tušit, jak to asi tak dopadne. Občas mi vadilo chování hlavní hrdinky a způsob řešení určitých situací nejen u ní, ale i u ostatních postav. Místy mně také přišel příběh trošku překombinovaný. Knihu jsem ale přečetla docela rychle a nenudila jsem se u ní. Hodnotím tedy jako průměr.


Nikyska383
23.01.2024 2 z 5

Nadějný - motivující začátek s nádechem téma a nutkáním přijít na to PROČ, CO a JAK.. se změní v trochu více nudné naprosté odstřelení někam do prázdna na život hrdinky. A vy se ptáte jen..PROČ? Ano původní PROČ se změnilo na PROČ proboha tudy.. Nedoufat, že se dovtípím začátku knihu odložím už ve 1/4. Ale dala sem tomu, ikdyž s nechutí. Kdy za polovinou se lehce začíná děj spojovat. Dle mého i nadále je spoustu zbytečných odbočení, které ubírají na tahu celé knihy. Ale konec to dotáhl. Sice dotáhl jako zdecimovaný vyčerpaný kůň co padl sotva protnul pásku, ale sláva mu. Dvakrát bych se do ní určitě nepustila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pokoj pro hosty v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených209x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených2x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst109x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

tajemství sousedé spolubydlící thrillery pro ženy pronájem

Autorovy knížky

2020  63%Pokoj pro hosty