Poslední klíč přehled

Poslední klíč
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427599/bmid_posledni-klic-6U3-427599.jpg 4 26 26

Do cisterciáckého kláštera vpadne skupina ozbrojenců a nechá za sebou krvavou spoušť. Adam Sager, agent ze společnosti ECIRE pozná v jednom z mrtvých mnichů klimatologa, který se před padesáti léty údajně ztratil v pralesích Hondurasu. Pátrání po zločincích přivede Adama na stopu projektu, který má splnit dávný sen lidstva – zároveň se však může stát jeho nejhorší noční můrou…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední klíč. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

BerserkHalfdan
23.08.2023 5 z 5

Jako dobrý. Slušně vypiplaná akčňárna, která se nebere zas tak úplně vážně, hlavně linie na polární základně neměla chybu. Hans Schuman a doktor Lemaitre rulez! A jak už tu bylo několikrát zmíněno, odkaz na EET neměl chybu.

jan7113
30.11.2022 3 z 5

Akční divočárna, kde krev teče proudem. Organizace magorů bojuje proti organizaci šílenců. Tolik nesympatických postav v jedné knize jsem snad ještě nezažil. Vyloženě špatné dílo to není, ale ani nic, z čeho bych se posadil na zadek.


dpxcz
03.02.2022 3 z 5

Chtěl jsem si od Aleše Pitzmose přečíst i něco dalšího po space opeře Vesmírná asociace a proto jsem šáhl po knize Poslední klíč, kterou vydal pod svým pseudonymem Alec Palmer. Kniha nebyla vůbec špatná, dobře a lehce se mi četla, ale Vesmírná asociace se mi líbila více. Jo a ta finta s EET byla prostě geniální.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední klíč v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst13x