Poslední svobodný miliardář přehled
Pippa Grant
Je to dědic multimiliardového impéria. Příšerný mrzout a škarohlíd. Největší vlk samotář pod sluncem. Misantrop je pro něj slabé slovo. Můj nový „přítel“ je chladný, odtažitý a své srdce si ostražitě chrání. A zároveň je nejlepší partií sto - letí. Aspoň soudě dle jeho bankovního účtu. Můj úkol je jasný. Udržet všechny vdavekchtivé nápadnice a intrikánské příbuzné daleko od Hayese Rutherforda, nevrlého dědice filmového impéria. A on mi na oplátku nezničí život kvůli jednomu malému nedorozumění.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
The Last Eligible Billionaire, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední svobodný miliardář. Přihlašte se a napište ho.
Tahle knížka se mi hrozně líbila jednak humorem (nejlepší jsou scény se psem Marshmallowem) a jednak tím, jak byla hlavní hrdinka citlivý a dobrý člověk. Konec byl už vážně dost přeslazený, ale celkově to byla moc pěkná odpočinková knížka.
Dle názvu a anotace jsem čekala předvídatelný dej ale bylo to super. Jako je jasné jak to skončí ale bylo to skvělé. Dej odcipa a je to fakt parádní oddychovka. Rozhodně stojí za přečtení. Doporučuji.
Žebříček 10 nejčtenějších knih (leden)
15.01.2024
Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)
14.01.2024
Kniha Poslední svobodný miliardář v seznamech
Zábavné, příjemné čtení. Kniha je silnější než jsem čekala, ale přečetla jsem ji jedním dechem ;). Nebýt těch několika erotických scén, doporučila bych ji úplně každému. Některé části příběhu se dali čekat, nicméně je tam mnoho překvapivých a vtipných okamžiků.. Super kniha, která určitě pomůže zlepšit náladu ;)