Poušť v plamenech přehled

Poušť v plamenech https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343322/bmid_poust-v-plamenech-pzn-343322.jpg 4 291 291

Amání série

1. díl >

Pouštní písek má v kostech. Jejím domovem je Prachov, odkud ale musí utéct! Když se Amání setká s Jinem, tajemným a neskutečně přitažlivým cizincem, ví, že našla svou cestu ven. Nikdy se jí ale nesnilo o tom, že bude utíkat před vražednou sultánovou armádou s uprchlíkem hledaným za velezradu. A určitě nečekala, že se do něj zamiluje. Ani to, že společně odhalí mocnou pravdu o tom, kým Amání opravdu je.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Rebel of the Sands , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poušť v plamenech. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

Petra-1
30.01.2023 5 z 5

Tak to bylo skvělé čtení. Tahle kniha má všechno, co mám na knize ráda.. A hlavně ve vyváženém množství. Akce, romantika, zajímavý děj, originální spojení westernu s pouštní mytologií a sympatické postavy. Hlavní hrdinka není otravná, používá hlavu a umí být i vtipná.

RemiBlack
05.02.2022 3 z 5

2022/7
K téhle knize jsem se konečně dostala asi po čtyřech letech, co ji mám. Má zajímavý neobvyklý námět (YA western, pecka), postavy nejsou otravné (což z pohledu čtenáře staršího než hlavní hrdinové beru jako velké plus), celkově docela příjemné čtení, i když trochu průměrné čtivostí. Solidní 3,5*, zvlášť čtenářům tak kolem 15 doporučuju.


jitka_dankova
26.01.2022 4 z 5

Nedopřekládaná fantasy trilogie z orientálního pouštního světa trochu okořeněného westerny a přestřelkami a pistolníky. Působivý příběh jedné neobvyklé ženy a jejího boje, doplněný o mraky intrik, lží a tajemství, která se postupně odkrývají. Kniha se četla jedna báseň. Jen vás prostě musím varovat, že nemá smysl se do tohoto světa pouštět a číst jej, když ho CooBoo naprosto odepsalo tím, že nedopřekládalo třetí finální díl a ani ho vydat nehodlá a prostě nebude. Tedy celou sérii si mohou číst jen ti, kdo se nebojí pustit do třetího dílu v angličtině.
Pro ty odvážné doplním, že je potřeba se v příběhu připravit i na to, že umírají milé postavy a ukápne nějaká ta slza. Romantická linka je spíš na okraji a nijak moc mne nenadchla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poušť v plamenech v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených355x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených28x
v Knihotéce210x
v Chystám se číst276x
v Chci si koupit72x
v dalších seznamech4x