Povídky přehled
Jiří Kulhánek
Klasický příběh Je 7.00, pro dnešek nejvyšší čas zabít svého prvního policajta prozradí, jaké to je, když v postapokalyptické budoucnosti vstanete příliš brzy a Policie si prostě nedá pokoj. Poněkud méně klasický Trojúhelník prozradí, jaké to je, když v předapokalyptické současnosti vplujete do vod tak kalných, že si nedá pokoj Pobřežní hlídka.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povídky. Přihlašte se a napište ho.
Dvě povídky, jedna krátká a druhá ještě kratší, jsou výbornou četbou na nedělní odpočinek po obědě.
I přes to, že jde o počtení na hodinku, splní tato knížečka svůj účel na 100 %. Vezme čtenáře z šedi všedního života a vrhne jej do zcela nového a neokoukaného světa.
Mini knížečka = mini povídka - a ještě k tomu jsou v knížce dvě... proto se děj ani nedá pořádně rozvést. Ale čtení to bylo zajímavé, škoda jen, že taková rychlovka :(
Kniha Povídky v seznamech
Část díla
2002 | Noční klub. Díl první |
2011 | Vyhlídka na věčnost |
1996 | Dobrák |
1995 | Vládci strachu |
2003 | Noční klub. Díl druhý |
Už je to nejaký čas, čo som čítal Kulhánkové poviedky a z tejto dvojce mi viac sadla Ako zabiť svojho prvého policajta. Je to škoda, že sa tento autor odmlčal. Kotleta a Kulhánek sú podľa mňa jedny z najlepších autorov českej brakovej literatúry. Môžme len dúfať, že autor ešte niečo napíše.