Pravidla skutečných ninjů přehled

Pravidla skutečných ninjů https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422483/bmid_pravidla-skutecnych-ninju-cfy-422483.png 4 56 56

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a knize o ninjech se Ivoš stane následovníkem umění starodávných bojovníků. A naučí se, že problémy se neřeší útěkem ani rvačkou. Dokáže se jim nakonec postavit jako skutečný ninja?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla skutečných ninjů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Mrs.Smile
30.04.2024 5 z 5

Knihu jsme četli se synem, když byl zrovna ve čtvrté třídě. Bavilo nás to tak, že když jsme dočetli kapitolu, sama jsem si četla dopředu, abych zjistila, jak to bude dál. Doporučila bych všem dětem na prvním stupni, kniha je opravdu povedená.

jitka_dankova
26.03.2024 5 z 5

Působivá naučná kniha o tématu agrese a problémech v rodinách pro starší děti. Nevěděla jsem, že sahám po knize od psycholožky a s tak náročným tématem. Syn (10 let) si chtěl přečíst něco o ninjích :-) Příběh ho zaujal, ale ze začátku to bylo hodně náročné, protože nechápal, proč Ivošovu situaci nikdo neřeší. Vysvětlovala jsem téma sociálních pracovnic a to, že v některých rodinách mají děti problémy a jak se to řeší a jak je to komplikované. Jsem ráda, že jsme knihu přečetli. Na obálce je napsáno, že je od 7 let, ale doporučila bych ji spíš starším, až tak od 10 nebo 11 let nejdřív. Co se týká těch pravidel ninjů, tak syn zhodnotil, že se o nich taky něco dozvěděl a knížka splnila svůj účel. Jen je dobré, abyste knihu četli i s dítětem a o tématech se bavili (třeba i o tom, kdo je zodpovědný za požár ve škole atd.)


petruse162
05.10.2023 5 z 5

Do 4.B přišel nový žák Ivoš. Hned se stane terčem několika drobných neškodných žertů, když však reaguje agresivně, postupně se stává třídním největším zlobivým klukem. Ale spolužáci nevědí co se v jeho osobním životě děje. Jednoho dne Ivoš najde knihu o japonských bojovnících. Ivoš by chtěl být na jejich úrovni naštěstí potká Lenku která pro něho dokáže udělat..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2021 - Zlatá stuha (Nakladatelský počin)


Kniha Pravidla skutečných ninjů v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených6x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech5x