Příliv - Temné hlubiny přehled

Příliv - Temné hlubiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473572/bmid_priliv-temne-hlubiny-25J-473572.jpg 4 72 72

Příliv série

< 2. díl

V prvním dílu se Nicole musela vyrovnat s extrémními změnami. Ztrátou otce a přestěhováním z Aljašky do Kalifornie přišla o svůj starý život. Pak poznala Daniela, který ji okamžitě začal zasvěcovat do pro ni neznámého světa surfování i temné erotiky. Že se topila? To se jen plácala na mělčině. Nyní ji čekají temné hlubiny Danielova života. Vše, na co si jen těžko zvykala, se obrátí vzhůru nohama. Můžete očekávat velké návraty, odkrytí nevyřčených tajemství a zvraty, které zamávají životem téměř všem postavám. Těšit se nově můžete i na kapitoly z pohledu Daniela, protože hlavně jemu se nečekaně změní život od základů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliv - Temné hlubiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

nikca1994
24.04.2024 4 z 5

Tahle kniha se mi líbila více než první díl. Nejen tím, že má o trochu větší písmo, ale také má kratší kapitoly což je fajn a je to i lépe rozdělené. Děj byl hezký jen mi bylo dost líto co se stalo Danielovi a jak se pak ke všem choval, ale na druhou stranu to bylo pochopitelné, držela jsem mu palce aby se uzdravil. Nakonec to vše dobře dopadlo skvěle.

Kristy.Seb
01.02.2024 4 z 5

Druhý díl měl děj, to se mi líbilo. Jen nechápu ten začátek knihy s Kate.. Na to jak se tváří, že miluje Nicol, se tak vždy nechoval.


mischa5364
13.07.2023 5 z 5

Upřímně ani nemůžu říct, který díl se mi líbil více. První nám nabízí hodně Kalifornie, surfování a sexu a druhý? Druhý je pro změnu jedna velká emoční jízda. Kde samozřejmě nechybí surfování, ale už tu pro něj není tolik prostoru jako v prvním díle. Strašně moc se mi tu líbil Daniel. Bylo na něm poznat jak moc se posunul dopředu i přes jeho minulost. Máme tu dokonce i kousek Aljašky, kde se ovšem posere co muže. A tady odtud to byl pro mě neskutečný emoční zážitek. Prožívala jsem vše jak s Nicol, tak s Danielem. Bylo mi ho tak neskutečné líto. A i chápala proč se choval jak se choval.
Navíc v druhém díle dostává větší prostor i James. Nejlepší kamarád Daniela. Toho sem si zamilovala už v prvním díle. Jeho hlášky a vtip knihu posouvá zase o level výše.

Já doufám, že se v budoucnu dočkáme pokračování. Protože jejich příběh jsem si naprosto zamilovala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Vím, že podvědomě chceš projít jeho branami Provedu tě jimi, ale jen pod svými ohořelými křídly, jinak by tě ty plameny pohltily.


Kniha Příliv - Temné hlubiny v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce123x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

sex Kalifornie láska erotika romantika BDSM surfování

Autorovy další knížky

2020  78%Příliv
2021  85%Příliv - Temné hlubiny