Na dně Temné řeky přehled

Na dně Temné řeky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519395/bmid_na-dne-temne-reky-Hyv-519395.jpg 5 105 105

Případy Kay Sharpové série

< 2. díl

Když inspektorka Kay Sharpová poprvé opustila zapadákov Mount Chester, slíbila si, že se nikdy nevrátí. Město skrývalo jen špatné vzpomínky a temná tajemství. Když však dojde k brutální vraždě sedmnáctileté dívky, Kay se vrátit musí. Oběť má na krku medailon, jenž je Kay povědomý. Měla jej tříletá Rose Harrelsonová, když před čtrnácti lety uprostřed noci zmizela za svého pokojíčku. Nevyřešený případ všechny stále děsí. Pokud je mrtvá dívka Rose, kde doteď byla? Kdo ji celé ty roky ukrýval? Jenže zavražděná není Rose. Proč však měla medailon a co se stalo s děvčátkem? Kay postupně rozplétá síť lží a podvodů spřádaných po celá desetiletí, až se ocitne tváří v tvář děsivému vrahovi... Další kniha s případem inspektorky Kay Sharpové by měla být opatřena varováním ministerstva zdravotnictví: nebudete moci usnout a srdce vám bude bušit jako splašené!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Beneath Blackwater River , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na dně Temné řeky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Aghatte
13.05.2024 2 z 5

Další z řady nudných průměrných detektivek, kdy od 26.str víte, jak to asi bude, a ono je.
Testy DNA se zde prodávaly zřejmě v trafice, takže jsme jen unaveně sledovali, to je tvůj syn, to není jeho dcera, to je její otec, ale není to její matka, působilo to jako představení pánů Cimrmanů.
Kay mi nepřišla ničím výjimečná, a vůbec nic o ní nevím. Jaká je, kdo to je, co má ráda, prostě nic, jen někdo, kdo to vyšetřuje.
Kladně hodnotím absenci násilných scén, pouze z textu se dalo vytušit, že k něčemu došlo, bez nechutného barvitého líčení.
Vracím do knihovny kde zapadne mezi ostatní Temné, Křiky, Řeky, Hlasy, Výkřiky a Ticha.

TaLu
02.05.2024 4 z 5

Kniha bez hluchých míst. Bylo hezké vidět vývoj postav se kterými se čtenář seznámil v prvním díle. Samotný příběh s nalezením mrtvé dívky v jeskyni za vodopádem začal opět velmi dobře. Poté se přidalo až moc věcí. Záměna identity, únos, tajemství v privilegované rodině, sériový vrah. Uf. Přišlo mi toho moc, ale ráda bych si přečetla i další díly, pokud u nás vyjdou.


iška
14.04.2024 4 z 5

Dobře se to četlo. A i když už jsem měla v mnohém jasno, stejně jsem dočítala s napětím, co pro nás autorka ještě připraví, kde to ještě dozamotá. Rozhodně slušná oddechovka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na dně Temné řeky v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených134x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených9x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst94x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

detektivní a krimi romány řeky, říčky, potoky

Autorovy další knížky

Leslie Wolfe
americká, 1967
2022  86%Mrtvé od Tichého jezera
2023  91%Na dně Temné řeky