Bretaňské poměry přehled

Bretaňské poměry https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219393/bmid_bretanske-pomery-Y4n-219393.jpg 4 423 423

Případy komisaře Dupina série

1. díl >

První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu. Komisař Georges Dupin se v bretaňské letní idylce záhy dostává na stopu podivuhodného tajemství..... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Bretonische Verhältnisse , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bretaňské poměry. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (134)

Didi15
15.05.2024 3 z 5

Moc mě to nebavilo ,dočítala jsem vysloveně s donucením, i když nějaké pasáže byly vtipné . Budu si muset ještě hodně rozmyslet, zda začíst číst další díl nebo ne. Nechci se unáhlit .

Mirek240
05.05.2024 4 z 5

Zacatek pozvolnejsi, postupne mela kniha rychly spad. Prijemna detektivka, kde nebylo moc mrtvych, kde se az tak neresily peoblemy hlavniho hrdiny (krome jeho zavislosti na kave) a k tomu vsemu Bretan. Tesim se na druhy dil


katerina4564
29.03.2024 4 z 5

Příjemná detektivka z krásného prostředí. U některých knih bojuji s rozsáhlými popisy, ale u této byly popisy příjemné a dokonce jsem si vyhledala ona města na internetu, abych měla ještě živější představu o bretaňském prostředí. Líbí se mi, že zde nejsou žádné vražedné brutality a nechutnosti a samotný příběh je klidný, ale napínavý zároveň. Přemýšlíte kdo je vrah, kdo je v tom zapojený a jak ho komisař Dupin odhalí. Ono totiž zavraždit takto starého člověka není samo o sobě normální :-).
Jednu hvězdičku musím dát ale dolů, vadilo mi, že Dupin měl neustále hlad a cpal do sebe jedno kafe za druhým, chtělo by to, aby mu dal autor alespoň trochu najíst.
Dále byť byl samotný překlad v pohodě a kniha se četla plynule, měla jsem ve své e-knize pár překlepů, které mi nebyly při plynulém čtení příjemné.
Určitě se těším na pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bretaňské poměry v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených540x
ve Čtenářské výzvě135x
v Doporučených22x
v Knihotéce211x
v Chystám se číst210x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech5x