O krok pozadu přehled

O krok pozadu
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234780/bmid_o-krok-pozadu-xGQ-234780.jpg 4 283 283

Tři mladí lidé si nasadili paruky a kostýmy z osmnáctého století. Slaví slunovrat. Netuší ovšem, že jsou pozorováni. Muž ve stínu vyčkává. Oslava brzy skončí. Na policejní stanici v Ystadu panuje letní klid. Náhle však přijde šokující rána. Ve svém bytě je zavražděn jeden z kolegů. Kurt Wallander je jako vedoucí vyšetřovatel nucen pátrat v nejniternějších tajemstvích respektovaného přítele. Mimo jiné nalezne fotografii mladých lidí v kostýmech. Po odhalení jejich identity se letní klid promění v děsuplnou noční můru. Wallander, jenž se vzpamatovává z otcovy smrti a zároveň čelí vlastnímu zhoršujícímu se zdraví, stopuje vraha. Jeho jediným vodítkem je obrázek ženy, kterou, jak se zdá, ve Švédsku nikdo nezná. Někde se pohybuje bezohledný vrah a Wallander je v pátrání po něm stále o krok pozadu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Host
Originální název:

Steget efter , 1997


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O krok pozadu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (63)

Majto
30.05.2024 4 z 5

Po predošlej vynikajúcej knihe, mala táto pre mňa isté rezervy, no stále je to nadštandardný kus a k dokonalosti jej naozaj veľa nechýba. Teším sa na ďalšie knihy tejto série. Ešte mi 2 chýbajú v zbierke, no nasledujúcu už vlastním.

mila2411
30.10.2023 5 z 5

Sedmička je hodně depresivní. Vraždy mladých lidí, Wallanderovi není dobře, má všeho plné tuby a času moc nezbývá. Vše opět tak jak se mi to líbilo už 6x. Osobní rovina (tatínek, dcera), vyšetřování s uvěřitelnými prostředky, krůček po krůčku. Sedmička je určitě co do kvality vyprávění šťastné číslo.


alca-212
25.01.2023 5 z 5

Kniha mě bavila od začátku do konce, jasných pět hvězd :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha O krok pozadu v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených426x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených12x
v Knihotéce170x
v Chystám se číst97x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech7x