Příšerná teta přehled
David Walliams
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem a bývalým sluhou gibonem konče. Teta Alberta je posedlá hrou zvanou blechy a prohrála v ní už všechny peníze. Není divu, že má spadeno na bohatství své mladinké neteře Stelly, univerzální dědičky saxbyovského panství. Otrlá tetička se ve své touze po majetku nezastaví před ničím. Ale Stella je rozhodnutá se bránit. A na své straně má velmi neobyčejného, třebaže trochu zlomyslného pomocníka...... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2015 , Slovart (ČR) , ArgoOriginální název:
Awful Auntie, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příšerná teta. Přihlašte se a napište ho.
Takovou tetu určitě nechceš. :) Knížka byla vážně super, autora mám ráda. Píše super vtipné a originální knížky.
Výborná jednohubka. Saze vám přiroste k srdci a hlavně ten závěr - velkolepé a dojemné!
Ocenění knihy (1)
2014 -
British Book Awards
(Children's Book of the Year)
Kniha Příšerná teta v seznamech
2012 | Babička drsňačka |
2012 | Pan Smraďoch |
2014 | Ďábelská zubařka |
2013 | Malý miliardář |
2013 | Kluk v sukních |
Výborná a vtipná kniha! Teta co je vrah... No jako takovou tetu mít fakt nechci!