Prohřešek přehled

Prohřešek https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445656/bmid_prohresek-rrd-445656.jpg 4 258 258

PRAVDA MŮŽE BÝT DĚSIVĚJŠÍ NEŽ ŠÍLENSTVÍ Veronica Cavanaughová poslední dobou poněkud ztrácí pevnou půdu pod nohama. Nejen že poslední kolo pokusů o umělé oplodnění selhalo, ale je z něj teď nevyrovnaná a na pokraji zhroucení. K tomu si její tříletá dcerka Elizabella pořídila imaginární kamarádku, která je spíše ďábelská než hravá. Když se jednou Veroničin manžel nevrátí ze služební cesty, berou za své i poslední zbytky její duševní stability. Vzhledem k rodinné anamnéze duševního onemocnění a k Elizabellinu utkvělému přesvědčení, že je tatínek mrtvý, začíná Veronica silně pochybovat o sobě samé. Každý pohyb jí teď připadá podezřelý. Navíc pozvolna nabývá přesvědčení, že si kdosi přeje její i Elizabellinu smrt. Pokud je to tedy pouhé přesvědčení… Kdesi pod povrchem jejího stihomamu se skrývá vyřešení záhadného manželova zmizení. Snaha nalézt odpověď ji zavede až na souostroví Florida Keys, kde ale začíná ztrácet jistotu, že chce skutečně znát pravdu.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Trespassing , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prohřešek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

Vesper001
04.04.2024 2 z 5

Neurazí, nenadchne. Zkrácení o sto stran by prospělo příběhu i čtenáři. Tak například omezit délku Veroničina brečení, ubrat jí něco hormonů a přidat pár mozkových buněk. Zmírnit otravnost a rozmazlenost její dcery a přidat jí pár let. A dopřát umanutému policejnímu géniovi alespoň jednu světlou chvilku, kdy by ho napadlo, že pachatel, kterého si za pachatele vybral, nemusí být vždycky pachatelem.

Mojepočteníčko
01.04.2024 4 z 5

Prohřešek byl dlouho na seznamu knih, které jsem si chtěla přečíst. A že mi to trvalo :)

Dcera hlavní hrdinky má imaginární kamarádku a předpovídá věci, které se mají údajně stát. Všechno graduje ve chvíli, kdy se Veroničin manžel nevrátí domů...

Neděsil mě ani tak fakt, že Ellie-Belle má imaginární kamarádku, jako to, kterým směrem se ubíralo vyšetřování. Způsob, jakým se pracovalo právě s Veronicou ve mně vzbuzoval odpor a nevoli. Jsem ráda, že se moje domněnky na konci nepotvrdily :)

Bylo to čtivé, napínavé a Chris....Chris byl prostě láska od prvního písmenka :)

Doporučuji!


elexmil
18.03.2024 3 z 5

Přečetla jsem rychle, byla jsem zvědavá na rozluštění. Není na to ale na plný počet hvězd - na tu jednu zápletku příliš mnoho slov.

Někdy to opravdu je tak, jak říká citát v úvodu: Ten, kdo nic neví, je pravdě blíž než ten, jehož mysl je naplněna lží a omyly. (Thomas Jefferson).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prohřešek v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených338x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených14x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst150x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

thrillery napětí politické thrillery psychologické thrillery

Autorovy další knížky

Brandi Reeds
americká
2022  81%Den, kdy jsem zmizela
2020  80%Prohřešek