Komisař přehled

Komisař https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415297/bmid_komisar-bOj-415297.jpg 4 556 556

Prokurátor série

< 2. díl >

Zuzanna Kadziewiczová žije jako ve slonovinové věži. Milující otec – byznysmen – svou jedinou dcerušku finančně zajistil. Zuzanna sice pracuje jako pedagožka, ale nedělá to kvůli penězům. Prostě jen velmi ráda pomáhá dětem. V jejím světě odtrženém od skutečnosti se jednoho dne objevuje muž. Radosław je vzdělaný, mužný, atraktivní, dobře vychovaný a bohatý. Dokáže trávit večery v divadle stejně jako trpělivě radit při nákupech v buticích. Navíc se po pěti týdnech známosti ukáže, že je to džentlmen i v posteli. Jednoduše ideální chlap. Tento vysněný muž však bohužel pracuje u policie. Je to komisař Radosław Wyrwa – specialista na tajné akce. Zuzanna je pro něj pouhou loutkou, která má posloužit jako prostředník k tomu, aby pronikl do nekalých kšeftů jejího otce. Antoni Kadziewicz totiž sice budí dojem uznávaného byznysmena, ale ve skutečnosti dováží z Ukrajiny dívky na práci ve veřejných domech. Je zadlužený a vydíraný ukrajinskými mafiány a nedokáže se z té špíny vyhrabat.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Komisarz , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Komisař. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (130)

Šárka88
05.02.2024 4 z 5

3+1 hvězda za čtivost
Tak nevím, jak tohle vlastně hodnotit. Asi nemám buňky na chlápky, kteří pracují u policie a jsou drsní, hrubý a majetnicky namyšlení :-D . To dělají ty polské spisovatelky, nevím jestli to je jejich povaha nebo se vyžívají k hrubému zacházení. Radek nebo Lukasz oba stejní a Zuzana, cudná dívenka se najednou rozvášnila :-D . Nesedí mi tak ten slovník u holek. Akční pohádka, nad kterou jsem místy kroutila hlavou, jaká je to blbost, ale čtivost tomu dává trochu spád. No uvidíme ve trojce, co to bude za ptákovinu.

Kskaja
12.12.2023 3 z 5

První díl se mi líbil více. Nutila jsem se udržet pozornost. Žhavých scén málo.
Čtivé.


Rozarka69
07.10.2023 2 z 5

Rozhodla jsem se knihu přečíst, kvůli dobrému hodnocení. Již od prvních stran bylo jasné, že to bude velmi jednoduché čtení pro nenáročné čtenáře. Chyběla tomu jiskra, naopak přebývalo mnoho vugárních slov a trapných vtípků. Věřím, že autorka mohla knihu napsat s lepším promyšlením - když pominu milostnou stránku, tak samotná zápletka, která nebyla úplně špatná by si zasloužila víc pozdvyhnout.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019


Citáty z knihy (1)

Advokát není koza, kytek se nenažere.


Kniha Komisař v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených820x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených31x
v Knihotéce418x
v Chystám se číst178x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech9x