Prolomení hradeb přehled

Prolomení hradeb https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374472/bmid_prolomeni-hradeb-nDm-374472.jpg 4 131 131

Prolomení hradeb série

1. díl >

Proč Západ podléhá islámu? Kde hledat příčiny toho, že se Evropa není schopna bránit muslimské expanzi? Co stojí za vítězným tažením levicové a neomarxistické ideologie západními společnostmi?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prolomení hradeb. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

hanak_v_exilu
13.03.2023 4 z 5

"Řada z vás zaregistrovala status Knihkupectví Karolinum, kterým propagovalo prodej xenofobní knihy xenofoba Petra Hampla Prolomení hradeb, vydanou xenofobním spolkem Naštvané matky. Něco takového je naprosto nepřijatelné a je třeba požadovat, aby se to nedělo." Odsuzující citát a následná štvavá kampaň přitáhla ke knize moji pozornost. Takže i já bych rád poděkoval Samuelovi Zajíčkovi. Kdyby nestál bděle na stráži, pravděpodobně bych se k Prolomení hradeb nikdy nedostal. Takhle jsem si, částečně z trucu částečně jako podporu autora, koupil všechno co napsal. Přečtení nelituji. Petr Hampl předestřel vysvětlení relativního, a v jistých aspektech i absolutního úpadku Západní civilizace. Není to pochopitelně vyčerpávající vysvětlení - to v případě tak komplexní záležitosti snad ani není možné, ale je jasně formulované a vnitřně soudržné. Na konci autor přišel s patnácti tezemi. Prohlásil, že pokud se jakoukoliv z nich podaří vyvrátit, nebo přestane platit, tak své vysvětlení přepracuje. Uplynulo pět let a všech patnáct bohužel stále platí.

1871
22.02.2023 2 z 5

Jsem trochu v šoku. Nevím jestli všemu pan Hampl věří nebo jestli záměrně lže. Ano Evropa se nachází v problémech a některé budou časem ještě horší. Mísení, respektive nemísení kultur. Radikální násilný islám. Proč nás má ale spasit ozbrojené a násilné vlastenectví, tedy nacionalismus. To zažila Evropa na přelomu 19. a 20. století. A skončilo to světovou válkou.
Jeho krátké narážky na evropskou historii, která je celých 2000 let vlastně rovnostářská a žena tu má rovnocenné postavení... Ještě já si pamatuji na venkově vdané ženy, které by nevyšly ven bez šátku. Prostovlasá vdaná žena = pokleslé mravy. Nepřipomíná vám to burku? Ano nikdo ji nekamenuje, neříkám že je to totéž, jen že mi to připomíná obdobnou situaci.
Pak mě trochu dráždí zastávání se Putina, který vůbec nepředstavuje pro Evropu nebezpečí. A nejohroženější část Evropy se v knize označuje Západ. Nemyslím, že se tím míní jen zeměpisné označení.
Za největší manipulaci (nechci říci lež) považuji tvrzení o anglickém Rotherhamu a 1400 zotročených anglických dívkách.
A přirovnávat své postavení k totalitním odpůrcům, protože přišel v jedné společnosti o práci (také jsem přišel několikrát o práci a nikdy to nebylo kvůli politickým názorům) a někdo mu blokuje profil na sociální síti... nikdo soudný to nemůže stavit na roveň vězení v koncentračním táboře nebo v táboře nucených prací.
A tak se ptám, komu to stojí za to, se až takto blamovat.
Hvězdičky dávám za zpracování textu a poutavost.


Nibiru
14.02.2022 3 z 5

Knihu jsem si přečetla na doporučení. Jistě, obsahuje filosofické myšlenky a bazální teorie o fungování světa a společnosti, ale do hloubky nejde. Autor tvrdí, že tzv. "elita" , vychovávaná účelově jako "nadlidé" v mravní dekadenci, absenci empatie a s naprosto žádným sociálním či naturalistickým cítěním, se chová tak proto, že je motivovaná penězi, mocí a "vědomím si lepších lidí". To ale není úplně správně. Celý společenský a politicko-ekonomický systém na planetě dlouhodobě směřuje k otrockému NWO, protože lidem vládnou psychopati a vlastizrádci, zaplacení za to, aby zničili národní státy a vlastenectví, a MSM k tomu zaprodaná cíleně lidem vymývají mozky a dělají z nich bezduché loutky, neschopné rozhodovat samy za sebe. Je tu ovšem ještě jeden veledůležitý aspekt, o kterém ne každý ví, anebo ho považuje za natolik šílený, že o něm odmítá otevřeně publikovat. Právě ale tento aspekt je pro stav, v němž se planeta Země a její obyvatelé nyní nacházejí, rozhodující. Je to aspekt exopolitiky, protože ta je stěžejní v tom, jak se tzv. "elity" na Zemi ke svým "otrokům" a k přírodě chovají. Dualita Vesmíru, Světlo a Temnota mají své fyzické zastánce v podobě různých mimozemských ras, které jsou na planetě Zemi přítomny po desítky, ne li stovky tisíc let. V současné době vrcholí boj za osvobození lidí z otrocké nadvlády satanských mocností, které si zvolily čerpat zkušenosti z temné strany Vesmíru. To, že si zotročili lidskou rasu pro své účely, věděli velmi dobře již učenci starobylých civilizací, a všichni tzv. heretici v jednotlivých náboženstvích, která mají jeden účel: manipulovat a vymývat lidským otrokům mozky, podsouváním jim uměle vytvořeného Matrixu, ve kterém žijeme. Genetickými zásahy byl okleštěn lidský duchovní vývoj, stali jsme se vězni na této planetě a sloužíme jako "potrava" duchovní a bohužel i fyzická (těmto satanským entitám), hlavně děti. V návaznosti na to, kdysi dávno se určití lidští jedinci, zakládající si na tom,že v jejich DNA jsou otištěny "geny dávných bohů", zaprodali těmto silám, výměnou za moc, bohatství a utajené znalosti, popř. technologie. Tato hierarchie přetrvala poslední tisíce let od starobylého Babylonu až do dneška. Otrocký finanční systém, založený na dluzích a úrocích. Zmanipulovaný systém vzdělání, založený na papouškování dogmat, a nikoli na rozvoji tvůrčího ducha, který má každý lidský jedinec od Světelného zdroje. Překroucené zdravotnictví, založené na trávení organismu a neléčení většiny nemocí, přestože na všechny nemoci jsou léčebné prostředky. A hlavně, vytváření neustálého strachu o svůj život, rozdmýchávání válek a konfliktů, aby tekla krev. Krvavá "božstva" , žijící v jiné dimenzi, se sytí strachem, krví, a čím je lidstvo v názorech roztříštěnější, tím jsou oni silnější. Jedinou zbraní, která je proti nim účinná, je procítění lásky a jasné vyjádření odvahy a rozhodnosti. Ještě není vše ztraceno, ale každý musí začít sám u sebe.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prolomení hradeb v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených10x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech3x