Prsatý muž a zloděj příběhů přehled

Prsatý muž a zloděj příběhů https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414781/bmid_prsaty-muz-a-zlodej-pribehu-OnN-414781.jpg 4 720 720

Prsatý muž série

1. díl >

Kniha o tom, co člověk najde na dně, když už si myslí, že nemůže dál, i o tom, že zázrak potkáme nejen v přítmí pralesa, ale kdekoliv. Některé knihy můžete číst, ale s touto budete hrát o život. Poušť, džungle, šamani, rituální obřady, láska, smrt, ďábel v napínavém příběhu reportéra, který se vydává k primitivnímu kmeni v deštném pralese. Po návratu domů zjišťuje, že se nevrátil sám...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prsatý muž a zloděj příběhů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (116)

mia.com
10.04.2024 4 z 5

Velmi zajímavý příběh.

lilites
01.02.2024 4 z 5

V tomto období na mě byla kniha trochu ,,těžká,, a po dočtení mám v hlavě tisíc myšlenek, které víří, jako prach ve slunečním světle, a asi ještě nějakou dobu ve mě budou usazeny..

Tahle kniha má neskutečnou sílu, která je ukrytá mezi řádky.. není to jen povrchní příběh o nějakých lidech, co dělají to, či ono.. Je to příběh ve kterém se přemýšlí o životě, o jeho smyslu, o štěstí, o tom co si přejeme a co dostáváme..o hledání...a o dalších a dalších věcech..

Trochu mi trvalo, než jsem se začetla. Ze začátku má člověk pocit, že knihu ani nedotčte, jelikož hlavní postava je typ muže, kterého byste nejraději nakopali a zakopali, ale postupem času si buď zvyknete a nebo jeho chování ignorujete..

Velmi silná byla kapitola Dopis dceři - brečela jsem jako želva, to přiznávám..

Bylo to celkem obohacující, ale myslím, že ne každý tuto knihu ocení. Pan Formánek má dost osobitý styl psaní, který ne každému sedne..

Mě se kniha líbila..


Culina68
09.05.2023 5 z 5

Pro mě neznámý autor, po knize bych asi nesáhla - vybrala jsem si ji kvůli výzvě. A jsem nadšená. Žádný "pouze" cestopis.... překvapily mě zajímavé úvahy a ač jsem žena, dokázala jsem se vciťovat do mužského uvažování i vnímání světa - rodinných, pracovních i jiných situací.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prsatý muž a zloděj příběhů v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených1 106x
ve Čtenářské výzvě99x
v Doporučených52x
v Knihotéce300x
v Chystám se číst150x
v Chci si koupit20x