Půlnoční zátoka přehled

Půlnoční zátoka https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12975/bmid_pulnocni-zatoka-SId-12975.jpg 4 217 217

Polorozpadlý statek Manet Hall na okraji New Orleansu měl pro právníka Declana Fitzgeralda podivuhodné kouzlo. Muž si po letech splnil dávný sen a usedlost koupil. Opustil advokátní praxi a dal se do rekonstrukce stavení, aby mu vrátil zašlý lesk. Usedlost je údajně opředena děsivými pověstmi a Declana se zmocňuje obava, že nejsou jen pouhým výplodem fantazie. Začne totiž trpět úzkostí a nesnesitelným, jakoby cizím žalem. Ze zlých představ ho vytrhne bodrá a srdečná tmavovláska ze sousedství Angelina, která také má k místu zvláštní vztah. Dřív než naplánují společnou budoucnost, je třeba odhalit tajemství stejně temné jako voda ve zdejší říční zátoce...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Midnight Bayou , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční zátoka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

KatieKuli
03.03.2024 4 z 5

Mám ráda líné jižanské romány a tady ten Nora okořenila trochou nadpřirozena, jak se na New Orleans sluší. Declan (právník z Bostonu) cítí silné pouto ke starému domu, který "potřebuje" koupit a vrátit mu jeho zašlý lesk. Seznámí se zde s přitažlivou Lenou, se kterou cítí rovněž neobvyklé spojení. Duchové v jeho domě ho neděsí, naopak se snaží poznat minulost a vše pochopit. Druhá linka, týkající se událostí rodiny a domu Manetových, se odehrává kolem roku 1900 a asi by mě zajímal osud i ostatních členů domácnosti.
Méně bodů dávám za zvláštně uspěchaný konec.

Luciska13
11.03.2023 3 z 5

Knížka se příjemně četla a příběh mě zaujal. Trocha té duchařiny mi většinou nevadí, ale tentokrát byl na mě ten konec a zvrat nějak moc. Na jednu stranu přehnaný, na druhou stranu to na mě působilo nedotaženě, skoro až uspěchaně.


janina66
25.12.2022 3 z 5

Příjemná, čtivá a romantická oddychová četba. Declan byl velmi šikovný a pracovitý. Bohužel jsem netušila tu duchařinu. To zrovna v knihách nemusím.
Příště si musím přečíst komentáře čtenářů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Půlnoční zátoka v seznamech

v Přečtených395x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených17x
v Knihotéce167x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech3x