Punisher: Dlouhá chladná tma přehled

Punisher: Dlouhá chladná tma
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/334540/bmid_punisher-dlouha-chladna-tma-jM6-334540.jpg 4 49 49

Punisher MAX série

< 9. díl >

Punisher série

13. díl

„POČKEJ, TEĎ NĚCO ZAŽIJEŠ…“ Barracuda se vrátil. Nejnebezpečnější nepřítel, proti jakému kdy Punisher stál, navíc našel skulinu v jeho zbroji, a dokonce takovou skulinu, o které neví ani sám Frank Castle. Překypuje tou nejčernější a nejjedovatější nenávistí, chystá se Punishera rozdrtit na krvavou kaši – a hodlá to provést pěkně pomaloučku a řádně si to užít. Jenže Castle má za sebou roky a roky masakrů, takže kdo ví, jakou smrtící sílu v sobě ještě dokáže najít? Barracuda to brzy zjistí tím nejdrsnějším způsobem… a dokonce se na to náramně těší. Zatím nejsurovější a nejnásilnější příběh Punishera: Dlouhá chladná tma, obsahuje příběhy čísla 50–54 sedmé řady série Punisher, napsal Garth Ennis (Banda) a nakreslili Howard Chaykin (Wolverine) a Goran Parlov (Y: Poslední mužů).... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Punisher: Long Cold Dark , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Punisher: Dlouhá chladná tma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Luigi1
13.05.2023 4 z 5

Ta kresba byla velice slabápodle mě nejslabší díl

farb
11.11.2022 5 z 5

Jako masakr. A nejenom krvavý masakr, tohle byla síla i emocionálně. Jak bylo pro mě první setkání s Barracudou nejslabší z celého runu, tak tohle je opět špičková práce ve všech ohledech. I ta "škaredá" kresba prvního sešitu tomu nijak neubrala.


Norri
16.09.2022 5 z 5

Ti, kdo si stěžovali na obytné finále s Barracudou, se můžou radovat. Tahle děsivá monstrózní mlátička se vrátila, aby zemřela pořádně a se všemi patřičnými efekty. Otázka je, co to bude stát Franka Castla. Barracuda totiž přišel na to, jak se Frankovi dostat pod kůži. Nejde o nic tak trapného, jako je znesvěcení hrobu, které ho jenom nase*e. Tentokrát je to opravdu něco, co Punishera vyděsí. Tentokrát bude Punisher skoro uchcávat strachy. "Dlouhá chladná tma" je asi nejemotivnėjší a zároveň nejbrutálnější díl celé série. Ennis nám ukáže, co i po tolika letech stále Franka trápí a žene vpřed. Ukáže nám, že nejhorší jsou noční můry, do kterých se ráno probudíte. A taky že Frank Castle není uvnitř tak mrtvý, jak sám sobě nalhává. Tohle je zkrátka hodně drsný příběh.

Co se týká výtvarné stránky, tak mě moc nebavila kresba Howarda Chaykina v prvním sešitě. Hlavně jeho kresba hlav je hodně jiná. Když se to poté při otočení stránky najednou změnilo na osvědčenou a pěknou kresbu Gorana Parlova, tak mě to vyloženě potěšilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Punisher: Dlouhá chladná tma v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených55x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit3x