Hon na Cassandru přehled

Hon na Cassandru https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445436/bmid_hon-na-cassandru-X1q-445436.jpg 4 300 300

Železniční magnát Tom Severin je dost bohatý a mocný, aby si mohl splnit každé přání hned, jak ho napadne. Stačí říct a má všechno – nebo každého – co si zamane. Najít dokonalou ženu by mělo být jednoduché – a od chvíle, kdy poprvé uvidí lady Cassandru Ravenelovou, je rozhodnutý ji získat. Jenže krásná a bystrá Cassandra je stejně odhodlaná provdat ze z lásky – což je to jediné, co jí Tom nemůže dát. Severin je nejpoutavější a nejpřitažlivější muž, s jakým se kdy Cassandra setkala, i když má srdce z kamene. Ona však nestojí o život v rychlém tempu světa nemilosrdného muže, který vždy hraje tak, aby zvítězil. Když se objeví nový nepřítel, jemuž se téměř podaří zničit Cassandřinu pověst, Severin se chopí příležitosti, na kterou čekal. Jako vždy dosáhne svého – nebo snad ne? Jedné věci se Tom Severin musí od své novopečené nevěsty teprve přiučit: Nikdy nepodceňujte Ravenely.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Chasing Cassandra , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hon na Cassandru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

moudivlacek
předevčírem 5 z 5

I když je to klasická červená knihovna, já prostě tuhle sérii miluji. Volně navazuje na sérii Čekanky.
Tohle je prostě záruka romantiky, smíchu, ale i tvrdosti tehdejší společenské morálky, zejména pro ženy. Poslední ze sester Ravenelových, Cassandra, se musí vdát, aby nezůstala starou pannou. Jen by chtěla lásku, trochu žárlí, že se to povedlo jejímu dvojčeti, Phoebe, která se ani nechtěla vdávat.
Železniční magnát Tom je najednou znuděný a vlastně neví proč. Nechtě vyslechne nářek Cassandry s jejím bratrancem Westem, nechce zůstat na ocet. On se na ni podívá a.... A prostě ví, že ji chce. Jenže je znám tím, že neprojevuje city, není šlechtic, její rodina je silně proti tomu.
Ale co udělá chlap, který je zvyklý mít vše, co si zamane?
Vtipné, osvěžující, nenásilné, jednoduché a krásné. Prostě čtení na oddech jako stvořené.

bezzink
11.02.2024 4 z 5

Jsem vazne okouzlena touto serii. Krasa strida nadheru. Lisa je kralovnou historickych romanci. Vsechny pribehy jsou tak akorat dlouhe, vtipne, dojemne, vasnive a jen obcas s malymi vadami. Strasne me to bavi, jen skoda, ze kvuli tomu skoro nespim, kdyz mam cas cist jen vecer. :)) I tak mi to za to ale stoji.


haWranka
23.01.2024 4 z 5

Skvěle jsem se bavila, je to jedna z nejlepších knih série. A to hlavně kvůli mužskému hrdinovi, Tom byl opravdu sympaťák a jeho vědecké řeči mě bavily. Ostatně vůbec ty slovní přestřelky se tu povedly.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020


Citáty z knihy (2)

Ale romány jsou o životě. Román může obsahovat víc pravdy než tisíc novinových článků nebo vědeckých referátů. Umožní vám představit si aspoň na chvilku, že jste někdo jiný – a pak víc porozumíte lidem, kteří jsou odlišní.


Když převládnou emoce, rozum už toho moc nezmůže.


Kniha Hon na Cassandru v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených405x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených14x
v Knihotéce225x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x