Upíří rytíř 2 přehled

Upíří rytíř 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418890/bmid_upiri-rytir-2-7jW-418890.jpg 4 61 61

Requiem série

< 2. díl >

Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Heinrich je v pekle. Musí si zvyknout na nový způsob života, na nový svět… a na to, že jeho životní láska, dívka Rebecca je nejenže také v pekle, ale ještě k tomu na opačné straně, mezi jeho zavilými nepřáteli. Heinrich, nyní Requiem, je odhodlaný získat ji zpátky… i kdyby měl zničit všechno a všechny.... celý text

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Requiem Chevalier Vampire: Le Bal des vampires, Dragon Blitz, Hellfire Club , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upíří rytíř 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

fvalek
13.03.2022 3 z 5

Kresba je klasicky taková zmatená změť, kdy se po nahlédnutí člověk lekne a ani se do toho nechce pustit, během čtení to pak ale vše dává smysl a řád, takže jsem si pak osobně říkal, proč jsem to tak dlouho odkládal. Nicméně oproti prvnímu dílu už se tolik nerozvíjí universum posmrtného života, ale jde se rovnou po dějové lince k jasnému cíli, kdy sice nevíme, jak svržení Drákuly dopadne, a co se vlastně změní a jak pak bude celý svět vypadat, ale prostě se to děje. Mocenské hry vedoucí k puči byly docela zajímavé a zajímavé ještě budou. Slabší stránkou tentokrát bohužel byl vztah Heinricha a té jeho. Tam to nebylo příliš zajímavé a obsáhlé. Jinak zbytek asi dobré, ale první díl se mi nevysvětlitelně líbil víc. Byl i takový informačně obsáhlejší. Ale i druhý dí má své světlé momenty, třeba cestování až k mandrilí velekněžce apod. popravdě se na třetí díl moc netěším, chybí mi nějaké to nadšení pro konec, ale zvládnu ho dříve či později, čistě abych se dozvěděl, jak dopadne puč. :)

Lenka.Vílka
12.12.2021 3 z 5

Nevím, tentokrát jsem byla lehce zklamaná. Nevím proč, ale dvě ze tří knih byly čistý dějový průměr, který nahoru táhne kresba. Sorry, za mě trochu zklamaní. Nejvíc mě bavily flashbacky :(

Čtvrtá kniha: Ples upírů
Nemyslím si, že to bylo tím, že od první knihy jsem měla tak velkou pauzu, jenom to nebylo tentokrát úplně ono. Na plesu to bylo fajn. Barevný, divoký, ale takový dějově vlažný. Ale kresba byla luxusní. Jako pokaždé.

Pátá kniha: Dračí nálet
Hodně akční část, která bohužel nijak nepoposune děj, přesto se to hezky četlo. Moc mě bavilo to blbnutí v hlavě, který se postaralo o pár zajímavých momentů.

Šestá kniha: Klub pekelného ohně
Nevím proč, ale tady jsem se lehce nudila. Co mělo být napínavé, nebylo. Co mělo být vzrušující, nebylo.


666Jitka
08.10.2021 5 z 5

Také druhý díl Upířího rytíře jede na plné obrátky a je nabitý překvapujícími zvraty. Komiks je nádherně graficky zpracován do nejmenšího detailu. Osudy nespočtu oblud a netvorů pekla se různě prolínají, situace se začíná vyhrocovat a vzpoura proti Draculovi je na spadnutí. Je zajímavé poznávat další kraje pekel a jejich obyvatele. Těším se na další díl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Upíří rytíř 2 v seznamech

v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených7x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x