Profíci v akci přehled

Profíci v akci
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413976/bmid_profici-v-akci-NBO-413976.jpg 3 36 36

Rocket a Groot série

1. díl >

Rocket dostává vzteklinu! Podaří se Grootovi přivést svého kámoše zpátky, než ho pohltí temná strana? Vítejte v té nejkámošovatější knize plné chlupatých a pěkně sukovitých dobrodružství! Když Rocketa postihne děsivá proměna, vyrazí Groot na nebezpečnou cestu, aby svému příteli připomněl, co je doopravdy zač... ale tahle cesta skončí s mluvícím stromem uvězněným v děsivém žaláři nebezpečného diktátora, lorda RakZoona! Ano, RakZoon je možná malý vzrůstem, ale vrhá dlouhý stín na celou svou říši... a i na jedno z největších vesmírných přátelství! Bude tohle konec Rocketa a Groota? Nebo snad jejich konečná přijde ve chvíli, kdy je zajmou vesmírní vikingové? A do všech těchhle napínáků jsme ještě vmáčkli příběhy plné sportovního napětí! Když se naši hrdinové zapojí do galaktického ragbyového klání... nebo když se rozhodnou změřit síly se svým největšími protivníky - sami se sebou! Obsahuje sešity Rocket Racoon & Groot č. 1-6, jejichž autory jsou Skottie Young, Filipe Andrade, Aaron Conley, Jay Fosgitt, Brett Bean a Jean-Francois Beaulieu.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Tricks of the Trade , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Profíci v akci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

ArkAngel
24.07.2022 2 z 5

Volné pokračování Rocketovy samostatné řady, které jí ale nesahá po kotníky. První na sebe navazující příběhy byly ještě v pohodě, ale následující sešity už byly nudnou hloupostí. Pobavila mě levná kopírka Rocketa a Groota, která se objevila na scéně, ale víc zábavy komiks nenabídl.

fvalek
28.12.2021 1 z 5

Nemůžu se zbavit dojmu, že tahle série je vlastně naprosto zbytečná a pro čtenáře k ničemu. Jednak vůbec nerozvíjí budované komiksové universum, zároveň fatálně přestává být vtipná. Popravdě si už ani nevzpomínám, o čem jednotlivé příběhy byly, a to jsem ji dočetl tři dny dozadu. Pamatuju si jen první zdlouhavý a nijak nevtipný příběh, který matně navazuje na předchozí díly Rocketa a je nejen ošklivě nakreslený, ale i nicneříkajícně napsaný. Jediná lehce vtipná věc je reakce na nenahraditelnost Rocketa a Groota tím, že se objeví Pocket a Shrub.

Bohužel, když se sejde dost mizerná kresba, nudné a nevtipné příběhy, povídkový formát a ještě navíc naprosté vytržení z kontextu marvelovského universa, vznikne takováhle katastrofa, která mě osobně opravdu vůbec nebavila a obávám se dalšího dílu, ke kterému se dostanu opravdu jen pro kompletaci sérií. Kde jsou ty časy, kdy měl Rocketa v rukou Skottie a vše bylo konzistentní, vtipné a smysluplné.


DennisMoore
17.11.2020 5 z 5

Rocket a Groot konečně našli sobě rovné, jsou to Pocket a Shrub a... No, dobře, ještě se ukáže, jestli na ně vážně mají. Jisté ale je, že pokud vás doteď bavily šílenosti made in Skottie Young, ani tahle vás nezklame. Anarchistická kanonáda praštěných situací podpořená odpovídající (tj. stejně švihlou) kresbou celkem od čtyř autorů, z nichž ani jeden se nemá zač stydět.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (28. týden)

08.07.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Profíci v akci v seznamech

v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x