Rozhodně ne on přehled

Rozhodně ne on https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517994/bmid_rozhodne-ne-on-Ege-517994.jpg 4 310 310

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla velkolepá a nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. No tak počkejte. Než mě začnete soudit (já vás *vidím*), v té době jsem nevěděla, že je to můj šéf. Věděla jsem pouze to, že to byl ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. Když pak ten mizera předpokládal, že si dáme další kolo poté, co označil můj byt mimo jiné za „krabici od sušenek“, vykopla jsem ho a doufala, že už ho nikdy znovu neuvidím. To mi ovšem vydrželo jen čtyři týdny… Tehdy jsem si totiž uvědomila, že mám ‚zpoždění‘ a dvacet různých těhotenských testů odhalilo skutečnost, jíž jsem nechtěla uvěřit. A když jsem si myslela, že strávím další čtyři týdny tím, že ho budu hledat, objevil se v mé práci v dveřích, a nadřízený nám ho představil jako našeho nového generálního ředitele. Tohle na celé té situace však není to nejhorší. To ani omylem. Ukázalo se totiž, že v noc, kdy jsme se setkali, mi ten muž něco zatajil, a dalších osm měsíců mě čekalo ještě víc komplikací, než bych si kdy dokázala představit…... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Definitely Not Him , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozhodně ne on. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (62)

@pribehyodjany
03.05.2024 4 z 5

Zábavná oddechovka, styl autorky mi sedí a bavilo mě, že ač je to okoukané téma, tak to dokázala podat alespoň maličko originálně. Hvězdu strhávám za uspěchaný a za mě vlastně nedořešený konec.

Knihu ale mohu doporučit, oba hrdinové byli sympatičtí a měli i něco v hlavě.

teepe
22.04.2024 5 z 5

Tak mě se to fakt líbilo, po těch třech posledních knihách autorky jako bylo trhni si, Ethane, S pozdravem Carter nebo důvodné pochybnosti jsem si to vážně užila. Líbil se mi sarkasmus, líbila se mi energie. Přečetla jsem za 6 hodin, to už se mi dlouho u romanťárny nestalo. Jediná malá vada na kráse byla spojitost s anglickou královskou rodinou. To bylo hodně zvláštní a tím, že jsem knihu četla v době, kdy král opravdu má rakovinu to bylo trochu nevhodné, ale od toho se člověk dokázal odprostit.


uminaa
20.04.2024 3 z 5

Najlepšie na celej knihe bol osobný odkaz od autorky, inak...
Dve hviezdičky sú za ten odkaz, zvyšok za knihu. Ale na obranu knihy - nemám veľmi rada, keď je príbeh vsadený do prostredia monarchie (aj keď len okrajovo), a nejedná sa o historický román alebo romancu. Pokiaľ do príbehu vo veľkej miere zasahuje bulvár (a je to naozaj veľmi výrazná časť deja), mávam veľmi nepríjemné pocity z toho všetkého (ako sa ľudia dokážu zapredať kvôli sláve, peniazom atď.?!). Veľmi mi to dokáže pokaziť dojem z knihy a s touto to, bohužiaľ, nebolo inak.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

10.10.2023


Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)

03.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozhodně ne on v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených393x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených9x
v Knihotéce189x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech6x