Rudá galerie přehled

Rudá galerie https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442772/bmid_ruda-galerie-gWU-442772.jpg 3 566 566

Rudá série

1. díl >

Mona Lisa St. Jamesová učinila u matčiny smrtelné postele slib, že udělá cokoliv, aby zachránila její uměleckou galerii. Naneštěstí je Rudá galerie nejen vymalovaná červeně, ale topí se i v červených číslech. Zrovna když Moně dojde, že nemá jinou volbu než galerii prodat, objeví se po zavírací době záhadný muž a učiní jí nabídku. Zachrání Rudou galerii, pokud bude Mona souhlasit s tím, že se mu na dobu jednoho roku podvolí. Ten muž je hezký, Angličan, a nadto neskutečně svůdný. Matka však určitě nezamýšlela, aby se její dcera prodala nějakému cizímu člověku. Na druhou stranu však Mona dala slib, že udělá cokoliv, aby galerii zachránila…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

The Red , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudá galerie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (216)

Suzynka29
11.05.2024 4 z 5

Tuto knihu jsem dostala od kamarádky k narozeninám s jejím nadšeným doporučením. Bohužel jsem se k ní dlouho neměla čas dostat, ale nakonec jsem ji přečetla během 2 dnů. Erotické romány mě baví, tady to bylo chvílemi až neuvěřitelné a přehnané, ale celkově se mi nápad a pojetí líbilo.

PosPol
27.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Předem upozorňuji, že následující recenze i ukázky z knihy nejsou vhodné pro děti a... suchary?

Tak jo, Rudou galerii jsem četla před 4 lety když vyšla a strašně se mi líbila, prostě takové parádní fantasy porno. Jenže kdykoliv jsem se o knize zmínila, každý kdo ji četl mi řekl - ježíš to je strašná kniha! Tak nadešel čas na rereading a víte co? Vlastně se mi znovu líbila!

Mám výhrady. Literárně jde o slabý kousek, opakující se slova, bezduché rozhovory, občas jsem nad některými pasážemi koulela očima. Takže od Rudé galerie rozhodně nečekejte nějaký kvalitní počin. Co ale čekejte, je parádní prasárna. Živočišný a nevázaný sex. Úchylárny na hraně snesitelnosti. Bolest. Slast. Vášeň. Nenávist.

Mona matce na smrtelné posteli slíbila, že zachrání Rudou galerii. Jenže ohromné dluhy nejsou zrovna skvělým startem. Když se objeví tajemný sexy týpek s nabídkou, která se neodmítá, Mona neváhá ani minutu a ráda se stane jeho kurvou. Jenže netuší, co její souhlas s jeho BUDU SI S TEBOU DĚLAT CO CHCI znamená...

******SPOILER*****
Pokaždé než se setkají, Malcolm pošle instrukce ve formě obrazu, jaká bude sexuální scéna. Začne něčím "jednodušším", jako je Olympie. Trh s otroky byl solidní nářez, chlapi ji draží jako kurvu a Monu to řádně rajcuje. Pak přichází Nymfy a Satyr, tady jsem nad těmi rozhovory měla chuť prolejt si oči bělidlem, ale divoký sex s chlupatým Satyrem to částečně zachránil.

Asi nejvíce mě bavila scéna s Minotaurem, a jo, jsem úchyl, a jo, nevadí mi to. Co mi teda naopak vadilo, bylo Římské milosrdenství, stařík cucající mateřské mléko z Moniných koz, to byl čirý hnus. Konec byl vlastně dobře promyšlený a poslední Únos Sabinek mi připomněl 365 dní a bavilo mě to.

Ano, je to prvoplánové, laciné a obscénní. Nemá to žadnou hloubku, ale kdo by jí tady čekal? Za mě je to stále lehký nadprůměr, ale potřetí ji asi číst nemusím. Proto hodnotím 3/5* a jako takový lehce bizarní ero-fantasy vlastně mohu doporučit.


Salvatoreanne
22.04.2024 5 z 5

Velká sexuální fantazie velmi zajímavý námět příběhu . Mne osobně se to líbilo autorce mohu jen potřást rukou za výjevy z obrazů. Velmi velmi zajimave

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (34. týden)

16.08.2020


Citáty z knihy (8)

Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.


Než se setkala s Malcolmem, nikdy nechápala význam spojení ničivě přitažlivý, ale kdyby odešel z místnosti, cítila by se zničená, že s ním už není.


Miliony obrazů na tomto světě. Jenom jedna Mona Lisa. Miliardy žen na tomto světě. Jen jedna Mona Lisa St. Jamesová.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Rudá galerie v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených798x
ve Čtenářské výzvě74x
v Doporučených20x
v Knihotéce405x
v Chystám se číst201x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

sex sexuální úchylky umění pro ženy

Autorovy další knížky

Tiffany Reisz
americká, 1975
2020  53%Rudá galerie
2021  72%Růže
2020  85%Anděl
2021  71%Perla
2019  68%Siréna