S láskou z Riviéry přehled

S láskou z Riviéry
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508524/bmid_s-laskou-z-riviery-RLv-508524.jpg 4 227 227

S láskou série

< 4. díl >

Oblíbená autorka romancí z atraktivních destinací Jules Wake čtenářky tentokrát zavede na francouzskou Riviéru. Carrie učí ve škole a jedním z mála povyražení pro ni je kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji snoubenec Alan požádá o ruku, je potřeba zúčtovat s minulostí. Carrie před ním totiž tají, že je stále manželkou Richarda Maddoxe, z něhož se vyklubala filmová hvězda první velikosti. Rozvod ani jeden z nich dosud neměl potřebu řešit. Na Azurovém pobřeží se nyní nabízí jedinečná příležitost – Carrie se svými příbuznými míří na dovolenou do míst, kde Richard zrovna natáčí svůj budoucí trhák. Po letech odloučení dojde na setkání, které její život ovlivní zásadním způsobem. Carrie sama netuší, co chce. Co když si celou dobu jen něco nalhávala? Jisté je jen jedno – pobyt na Riviéře si musí užít na maximum.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Escape to the Riviera , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Riviéry. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (44)

Medvědářka
dnes 4 z 5

Autorka napsala knihu S láskou z Riviéry už v roce 2016, ale k nám se dostala až loni. Možná proto některým čtenářům přijde slabší a ne tak propracovaná jako její slavné Romantické útěky a to je škoda.
V téhle knize poznáme Carrie, která je usedlou učitelkou a má po zasnubách s Alanem. Problém je v tom, že už vdaná je a to za filmovou hvězdu Richarda Maddoxe a Alan o tom neví. Před Carrie je tak úkol najít Richarda, domluvit s ním rozvod a vzít si Alana. Jenže kde ho najít? Naštěstí se náhody dějí a on natáčí na Azurovém pobřeží, kam Carrie míří na dovolenou se svou sestrou a neteří. Tam bude přeci hračka najít filmový štáb, předat rozvodové papíry a pak se už vdát.
Já si příběh užila. Nahlédli jsme do světa filmových hvězd i obyčejných lidí.
Velmi mě pobavilo, jak naše autorka popsala hvězdu Fabia. Sama nechápu, jak může být tenhle chlap pro někoho okouzlující, i když zdobil ve své době mnoho knižních obálek romantických knih a v dnešní době je ve svých kruzích pojmem.
Carrie byla milá a bylo hezké sledovat, jak vylézá ze své ulity, aby byla tou ženou, jakou si Richard pamatoval.
Richard byl zábavný a okouzlující a byl tou třešničkou na dortu. K tomu sluncem zalitá francouzská riviéra a příběh byl prostě to, co jsem v tuhle chvíli potřebovala. Splnil očekávání. Ostatně jako každý příběh od Julie a za to jsem moc ráda.

pip11
14.05.2024 5 z 5

Krásný prázdninový příběh z mého oblíbeného Azurového pobřeží, do kterého jsem se příjemně ponořila hned od začátku. Lehké, zábavné a oddychové, prostě ideální letní čtení.


ivca79
02.05.2024 3 z 5

Jak všechno od Julie Caplin - oddechovka před spaním, nebo na cesty. Jen tady už mi ta romantická linka přišla totálně přitažená za vlasy

všechny komentáře

Související novinky (1)

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S láskou z Riviéry v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených287x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených9x
v Knihotéce206x
v Chystám se číst195x
v Chci si koupit77x
v dalších seznamech15x