Sagittarius přehled

Sagittarius https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516536/bmid_sagittarius-64a2e06142eec.jpg 5 145 145

Na šumavském Špičáku je dvojicí studentů nalezena mrtvola mladé ženy. Nahá oběť visela zavěšená za nohy na stromě a v jejím těle nalezli přivolaní policisté devět šípů. To, že jde s největší pravděpodobností o rituální vraždu, dokazuje i fakt, že ženě byl vyříznut jazyk. Fotky hrůzného nálezu se zakrátko objeví ve všech novinách. Jsou tyto sériové vraždy dílem náboženského fanatika, nebo má vše na svědomí duševně nemocný jedinec?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sagittarius. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

Prateri
12.05.2024 5 z 5

Šumava je nádherná. Zločin tam nepatří. Přesto tam řádí sériový vrah s hnusnými praktikami. Čtivá kniha, napínavá. Málem jsem oběd neuvařila, protože ten finiš ve vyšetřování, hlavně druhá polovina knihy, nedovoloval žádné pauzy. Dvojice detektivů skvělá, humor jí neschází. Jen ty oběti asi mozkem moc nepřemýšlely.
Šumava je nádherná, zločin v takové kráse nemá co dělat.

INCOGNITOREADER
28.04.2024 4 z 5

Četl jsem autorovu knihu Posledni nadechnutí a ta se mi zase až tak nelíbila. V tomto případě jsem se rozhodl zkusit audio zpracování. Bohužel celou knihu naprosto kazí výběr interpreta. Načtení je unylé. Bez výrazu. A vůbec nemáte možnost v rozboru poznat, že větu pronáší jiná osoba. Navíc každá kapitola je načtena způsobem: ka-ppi-tola. To mě opravdu rušilo. Jinak je příběh napínavý. Hlavní vyšetřovatelé nejsou jen nějaké bezduché postavy. Způsoby smrtí jsou pořádně brutální. A pachatele asi neodhadnete. Super detektivka. Jen ten výběr interpreta ji kazí.


Ave243
18.04.2024 5 z 5

Opět úžasný krimi příběh, třetí v řadě. Čtenář je od samého počátku vtažen do toku myšlenek a úvah budoucích obětí, do pocitů a duševních pochodů bestiálního sériového vraha, do mravenčí práce vyšetřovatelů. Nelze se vyhnout mrazení v celém těle při popisu jednotlivých aktů.
Vřele všem doporučuji !!!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sagittarius v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených172x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených13x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech1x