Serafina a čarodějná hůl přehled

Serafina a čarodějná hůl
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320776/bmid_serafina-a-carodejna-hul-ead-320776.jpg 5 94 94

Serafina (R. Beatty) série

< 2. díl >

Serafina porazila tajemného muže v černém plášti a současně zjistila, že není obyčejnou dívkou, ale napůl šelmou. Nyní se vydává každou noc do lesa a učí se, jak v něm přežít. Avšak brzy zjistí, že uvízla mezi dvěma světy: Je moc divoká na honosný dům, nádherné šaty a velkolepé plesy, a naopak příliš lidská, aby se připojila ke své rodině v lese. Když na dům začnou útočit zlověstná zvířata, je Serafina jediná, kdo se jim může postavit. Kdo za těmi útoky stojí a hraje v nich nějakou roli zničený černý plášť? Útoky se stupňují a Serafina si uvědomí, že zlo sahá mnohem dále, než si kdy byla ochotná připustit. Zvládne odvrátit děsivou hrozbu a přijmout svůj osud?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Serafina and the Twisted Staff , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Serafina a čarodějná hůl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

haki34
27.04.2023 4 z 5

Serafina je zpět ! a už víme, co je zač...objevují se nové nástrahy, plášť byl jen slabý odvar..teď je tady hlavní padouch...opět napínavé, opět dobré !!!
akorát - fakt si myslela, že když hůl bude někam odnesena, bude to konec ??? Dcera čte, zatím spokojená...a na rozdíl ode mne, kniha jí vůbec nepřijde strašidelná , maximálně naínavá :D

kačuleee29
30.10.2021 5 z 5

Opravdu super kniha! Za mě nejlepší ze série. Ke konci jsem ani nemohla dýchat jak jsem napjatě četla :D. Nevím co dodat.. možná že je mi líto, že nepřeloží čtvrtý díl.


zazvorka
29.08.2021 5 z 5

Příběh Serafiny a spol. nabírá na obrátkách, nebezpečí nebylo zažehnáno. Kniha mne opět nezklamala, opět je plná dramatických událostí i nových informací o Serafině a nejen o ní. První díl ve mně vzbudil větší pocit tajemna a líbil se mi o chlup více. V druhém jsem zřetelněji vnímala, že jde o knihu pro mladší čtenáře, než jsem já. Což pochopitelně není vada knihy, ale mého věku :-) Nicméně opět jsem si krásně početla a ocenila i krátkou poznámku autora na konci - "Pozvání na Biltmore" - ráda bych využila, škoda, že usedlost není blíže. S potěšením jsem držela knížku v rukou. Všechny tři díly jsou totiž moc hezky provedené - krásná obálka, všitá záložka, příjemné písmo a kvalitní vazba. Prima čtení!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Serafina a čarodějná hůl v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených130x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených11x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech2x