S vikomtem v ložnici přehled

S vikomtem v ložnici https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87699/s-vikomtem-v-loznici-87699.jpg 4 131 131

Sestry z Willow Pond série

< 3. díl

Bezstarostný život Louisy Shelbyové spojený s návštěvami elegantních plesů v nádherných róbách skončil smrtí jejího otce, po němž jí nezbylo vůbec nic. Bez naděje na zajištění v odpovídajícím manželství přijímá temperamentní mladá slečna nabídku dělat společnici postarší vikomtese lady Wadeové a těší se na život svobodné ženy, zatímco její sestry se šťastně provdaly. V domě zámožné vdovy však na Louisu pod překvapivou rouškou číhá nečekané pokušení… Od chvíle, kdy v důsledku tragické nehody přišel lord Simon Wade o zrak, stává se z něho samotář a žije v ústraní se svou babičkou a stydlivou sestrou, pryč z dosahu slídivých očí a zvědavých otázek. Ačkoliv před nehodou patřil mezi nejžádanější londýnské svobodné mládence a byl považován za nejschopnějšího svůdníka, smířil se s tím, že už nikdy nezakusí něžný dotek krásné ženy. Louisu však Simon přitahuje stejně jako ona jeho, když ho vrací zpátky do života svým elánem a nadšením, s nímž zároveň pomáhá jeho sestře získat větší sebevědomí ve vztahu k mužům; avšak přestože Simon touží po tom, aby mohl vzít okouzlující Louisu do náručí o ochutnat omamný nektar jejího polibku, nechce přijmout soucit od žádné ženy, a proto jejich vztah náhle ukončí. Louisa nikdy netoužila po muži takovým způsobem, jak zahoří pro Simona. Nyní její šance na štěstí možná spočívá ve schopnosti přesvědčit tvrdohlavého vikomta, že její vášeň je opravdová… a její láska... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Oldag
Originální název:

The Viscount in Her Bedroom , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S vikomtem v ložnici. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

kacenka6144
17.05.2023 5 z 5

Knížku jsem četla před lety (mnoha). Venku už víc než 24 hodin prší a tohle je ten správný příběh k zachumlání se do deky a ke skleničce vína. A ještě si splním další položku ve Čtenářské výzvě.

Anor505
24.01.2023 2 z 5

Čtenářská výzva mi letos dává zabrat. =) Od knihy jsem nic převratného nečekala a bohužel mě ničím ani nepřekvapila. Slepý hlavní hrdina byl zajímavý, za to dávám hvězdičku k dobru. Kdyby si s tím tématem autorka trochu víc pohrála a zapracovala na stylistické stránce, tak to vůbec nemusel být průměrný příběh z červené knihovny. Navíc jsem se občas ztrácela v dialozích a těch překlepů... škoda.


Fidibus
18.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Obálka jak z Harlekýna a přitom zajímavý příběh, byť sladký. Louisa se stává společnicí ve šlechtické rodině, přitom sama patřila kdysi do lepší společnosti. Simon přišel o zrak po pádu z koně a utápí se ve své situaci, i když se snaží řídit panství, ale je pořád na někom závislý. Louisa mu postupně pomáhá nabýt sebevědomí, stejně tak i jeho sestře, aby si našla manžela. Vše lehce pod babiččinou taktovkou... Bohužel se objevují zprávy o Louisině špatné pověsti. Název upomíná na schůzky obou, postupně se k sobě přibližují, až po společnou koupela překonání překážek v podobě Simonovy matky a pověsti, na které má podíl jeho bratr.
Čtivě napsané, zamyšlení, jak těžké to měli slepci v té době, i když Simon byl naštěstí šlechtic.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S vikomtem v ložnici v seznamech

v Přečtených188x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených11x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

láska slepota nevidomí romance historické romance zranění

Autorovy další knížky

Gayle Callen
americká
2008  81%Skandál
2012  81%Lekce svádění
2010  82%Neobyčejný ženich
2009  83%Jeho vyvolená
2011  83%S vikomtem v ložnici