Setkání o Vánocích přehled

Setkání o Vánocích
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225871/bmid_setkani-o-vanocich-225871.jpg 4 86 86

Laurie s Rachel jsou kamarádky už od dětství a tvořívaly nerozlučnou dvojku. Teď je jim třicet pět a jedna druhé nemůže být vzdálenější; elegantní single Laurie žije v Londýně a naplno se věnuje své kariéře v módním průmyslu; Rachel žije na první pohled idylický rodinný život v Yorkshiru. Když však Rachelina tchýně potřebuje nečekaně podstoupit lékařské vyšetření v Londýně a Laurie po katastrofách v práci i v milostném životě touží po útěku, výměna adres vypadá jako to pravé ořechové. Křehká Rachel záhy čelí nástrahám velkoměsta a při tom se snaží udržet manželství a celou rodinu pohromadě; Laurie se zatím usilovně snaží spřátelit s nedůvěřivými venkovany – a zapomenout na muže, který se nejspíš rozhodl, že jí zlomí srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Argo
Originální název:

Meet me Under the Mistletoe , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání o Vánocích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

Mrňous1
18.12.2023 4 z 5

Tak od autorky jsem četla Zmrzlinové sedmé nebe a byl to spíš průměr, takže jsem od knížky moc nečekala a byla, jak to tak bývá, příjemně překvapena. Tohle bylo rozhodně lepší, příjemné čtení před Vánoci.

Renike
16.11.2023 4 z 5

Milá vánoční romantická kniha. Obě holky Laurie a Rachel byly sympatické postavy. Výměna pobytu není neobvyklá téma knih (ani filmů), ale i tentokrát to bylo zábavné počteníčko. Ideální na adventní čas, nebo během Vánoc.


lenkaabooks
19.12.2022 3 z 5

Dvě přítelkyně, každá z jiného prostředí, si v předvánočním čase vymění bydlení. Londýn versus malá vesnice. Obě si v té výměně najdou to své - jedna přidá, druhá naopak zpomalí. Chvílemi mi kniha přišla tak nějak nudná, pak se četla zase lépe. Co se týká vánočního tématu, nijak zvlášť mě nenaladila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Setkání o Vánocích v seznamech

v Přečtených126x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených3x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst71x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

přátelství Vánoce láska zfilmováno rodina manželská krize

Autorovy další knížky

2014  68%Zmrzlinové sedmé nebe
2014  71%Setkání o Vánocích
2017  70%Zasněžená svatba