Sexpop přehled

Sexpop
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129342/sexpop-129342.jpg 4 7 7

Breviář směšných lásek 1990-2018. Ženy a muži se nemění. Jsme tak monstrózní a laskaví jako doba, která formuje naše životy a čím těžší je, tím větší sny a touhy máme. Fotograf Jan Saudek o jedné z povídek napsal, že jde o jedno z nejlepších vystižení vztahů mezi mužem a ženou, které kdy četl. Tyto báječné, šílené a skvělé ženy poznal a miloval nejspíš každý z nás. Je to vlastně taková Prima sezóna posunutá z okupace do privatizace, či notně zdrsnělé Blues pro bláznivou holku, zahrané Rolling Stones při jejich prvním pražském koncertu, během něhož vypravěč přišel o panictví. Knihu doplňují i správně švihlé inzeráty.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sexpop. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Česneksmedem
01.09.2018 5 z 5

Slupnul jsem to jako malinu. Mňam! Mimo Hygieny (která je opravdu špicovní), jsem se velice bavil například i u dvou sester s ašíbkou nebo u sušení andulky. Díky za tuto pohodovku!

haremb
13.03.2017 5 z 5

Vynikajici! Skoro kapesni Dekameron nasich casu... Male portrety zen me bavily, podobne situace jsem prozival kdysi v realu a znovu pri cteni. Smal jsem se nahlas a skoro jsem autovi pral, aby ho zadna nakonec neklofla - a knizka neskoncila. A kdyz sex tak s Hygienou! Za me a mou zenu za 100 %!


Ben Nevis
12.10.2016 3 z 5

Nedočetla jsem druhou polovinu knížky, protože už to postrádalo smysl. Přišlo mi to pořád dokolečka, i když doba se postupně mění. Kdo má rád básničky, vychutná si knížku více, protože je tam víc toho "lyrického přesahu" a úplné minimum "křivky nálad společnosti".
Co se týče humoru, některé příběhy jsou vtipné, většina však končí dříve než stačí v něco vyústit. Nebo jsem to možná nepochopila, protože nejsem cílový čtenář? Nepřipadám si ani pobouřená, ani extra pobavená, spíš mírně znuděná.

Ale reklamy byly super!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sexpop v seznamech

v Přečtených11x
v Doporučených1x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x