Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím přehled

Síla mysli -  Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426877/bmid_sila-mysli-jak-se-naucit-pracovat-s-XVO-426877.jpg 4 78 78

Ať už toužíme po naplňující práci a bohatství nebo usilujeme o osobní štěstí, vyrovnanost či vnitřní svobodu (anebo chceme skloubit obojí), klíč k úspěchu je vždy v naší hlavě, v naší vědomé a podvědomé mysli. V knize Síla mysli, která patří mezi klasiku ve svém žánru, John Kehoe popisuje účinné, praxí ověřené nástroje, jak změnou myšlení změnit svůj život a vzít svůj osud do vlastních rukou. Naše mysl vytváří naši realitu. Je jenom na nás, zda tuto skutečnost přijmeme, či nikoli. Můžeme svou mysl nastavit tak, aby pracovala pro nás, nebo ji můžeme ignorovat a dovolit jí, aby nás brzdila. Buď se staneme jejími pány, nebo zůstaneme jejími otroky. Vždy sklidíme to, co jsme zaseli. Naše mysl je jako zahrada, o niž můžeme pečovat, nebo ji zanedbávat. John Kehoe, jehož kreativní program využívají tisíce lidí na celém světě, nás učí, jak se stát zahradníky své mysli a proměňovat své cíle a sny ve skutečnost. Knížka Síla mysli nám umožní osvojit si celou řadu praktických dovedností a návyků, jako například: - zbavit se negativních představ a přesvědčení, která nás omezují - přeprogramovat svou podvědomou mysl tak, aby nás přestala brzdit v rozvoji - efektivně používat vizualizační techniky - vylepšit svůj sebeobraz - interpretovat svoje sny - vybudovat si „vědomí blahobytu“ - vytvářet a udržovat naplňující vztahy.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Rybka Publishers
Originální název:

Mind Power into the 21st Century


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Kasty
08.05.2024 5 z 5

Tahle útlá knížka o cca 175 stranách byla moje nejlepší investice. Rozhodně jí nepřečtete za jedno odpoledne. Chce to trochu víc času, ale rozhodně se k ni budete vracet.

Naďa2411
01.04.2024 3 z 5

Kniha má velmi pěknou obálku. Je určena pro ty, kteří chtějí změnit způsob myšlení, způsob uvažování. Základem všech těchto seberozvojových knih, které slibují, jak posílit své sebevědomí, je mít se rád, správně si přát a umět odpouštět a přijímat, to co se stalo. Tato četba je poslední dobou doporučená a moderní, protože jsme neustále pod silným tlakem, stresem, který ovlivňuje hlavně naše zdraví, vztahy v rodině, v zaměstnání. Je na každém z nás, jak jsme silní, jak jsme ovlivněny výchovou rodičů, dobou a systémem. Za mě kniha průměr, protože já osobně se více přikláním k přírodě, sportu tj. má duševní hygiena, v nich si já vědomě i podvědomě posiluji a zvyšuji své sebevědomí.


pani_ari
04.09.2023 5 z 5

Pan John dí jen a jen pravdu. Přehledný průvodce lidskou myslí. Teď už jen dané techniky začít praktikovat a začnou se dít zázraky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (10)

Jest více věcí na nebi a zemi, než naše mudrctví má ve snách zdání.


V mé mysli není myšlenky, jež by se rychle nesnažila přeměnit na sílu činu a neuspořádala velké množství prostředků ve svůj prospěch.


Síla pohnout světem se skrývá v naší podvědomé mysli.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených113x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených12x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

psychologie vědomí podvědomí rozvoj myšlení

Autorovy knížky

John Kehoe
kanadská, 1934
2019  86%Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím