Krkavčí brána přehled

Krkavčí brána
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12912/krkavci-brana-12912.jpg 4 282 282

Síla Pětice série

1. díl >

1. kniha série Síla Pětice. Vždycky věděl, že je jiný. Nejdřív byly sny. Pak přišla smrt… Když se Matt Freeman dostane do potíží s policií, pošlou ho do pěstounské rodiny v Yorkshiru. Zanedlouho získá dojem, že s jeho opatrovnicí není něco v pořádku – stejně jako s celou vesnicí. Potom se Matt dozví o Starých a začne chápat, v čem je jiný než ostatní. Ale nikdo mu nevěří; nikdo mu nedokáže pomoct. Neexistují důkazy. Nemá to logiku. Je tu pouze Brána. Autor knih o Alexu Riderovi přichází s prvním dílem zcela nové série Síla Pětice plné děsivých nadpřirozených dobrodružství… -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Raven´s Gate , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krkavčí brána. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Beovulfak
13.03.2023 3 z 5

Musím se přiznat - čekala jsem trochu víc. Autor je skvělý spisovatel a jeho knihy obecně miluju, a tak nevím, jestli to není tím, že jsem dosud duchem u jiné série od jiného autora, kterou jsem četla předtím. Každopádně kniha pobavila, ale nepohltila. Snad v pristich dílech.

alekis
09.04.2022 2 z 5

Nalákaná žánrem fantasy, dobrým hodnocením a oslavnými komentáři, u vědomí toho, že jde o sérii a mohlo by to být čtení na delší čas, jsem sáhla po první části Síly Pětice.
Půjdu proti proudu, ale pro mě je to kniha opravdu jenom tak pro starší mládež. Rozvláčná, zdlouhavá, nezáživná. Podobné téma bylo už použito víckrát. Autorova snaha zahalit vše do závoje tajemna a dávkovat informace po kapkách pro mě vyzněla jako: nemám mnoho co říct, tak si dejte aspoň tohle - tedy skoro nic.
Mladistvý hrdina zázrakem přežil několik nebezpečných útoků na svůj život a nyní se chystá, ve druhé části, vstoupit do dalšího dobrodružství... ale téměř určitě beze mě. Bohužel - už dávno nejsem dítě, takže s tímto nechci ztrácet čas.


zdendula31
19.01.2022 5 z 5

Na knihu jsem narazila náhodou a jsem nadšená a to ani nejsem moc fanda do fantasy.
Už mám doma všechny díly.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krkavčí brána v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených477x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených42x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech3x