Šílená přehled

Šílená
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340340/bmid_silena-S9Y-340340.jpg 3 71 71

Beth a Alvina jsou jednovaječná dvojčata, ovšem kromě podoby nemohou být rozdílnější. Beth, od dětství vzorná a cílevědomá dívka, se provdala za bohatého italského krasavce a žije na Sicílii ve vile snů. Její život je plný přepychu a blahobytu a není nic, co by si nemohla dopřát. Luxusní bydlení, značkové šaty, drahé šperky. Je to záviděníhodný život. Alvinin život nestojí za nic. Bydlí v Londýně v levném společném podnájmu a vydělává si prodejem pofidérních inzerátů v bulvárních novinách. Nenávidí svou práci, nenávidí své spolubydlící a dělá vše pro to, aby i oni nenáviděli ji. Když Beth pozve Alvinu do vily na Sicílii a pošle jí letenku první třídy, Alvie zprvu váhá. Se sestrou opravdu nejsou kamarádky. Lépe řečeno upřímně se nenávidí. Jenže ve chvíli, kdy Alvina dostane výpověď z práce a spolubydlící ji vyhodí z bytu, se představa luxusní dovolené nezdá tak marná. Ovšem po příjezdu na Sicílii naberou události nečekaný spád. Alvina zjistí, že ji sestra nepozvala na návštěvu jen tak nezištně. Beth osnuje podezřelý plán a Alvina se má stát součástí komplotu jako sestřina dvojnice. Když Alvie okusí život v luxusu, chopí se příležitosti a bez skrupulí začne odstraňovat všechny, kteří jí stojí v cestě.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Jota
Originální název:

Mad , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šílená. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

Kira747
21.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Takhle..dobre psany to bylo. Ctivy. Pomerne zbytecne moc sexu a vulgarit ale dobre. Alvina teda docela psychopat (to tyrani zvirat je odporny!), bezcitna, no vlastne Beth je na tom podobne...konec jsem takovy cekala a prala ji to. Jestli bude pokracovani, nevim nevim, jestli ho zkusim.

denča1000
05.03.2023 4 z 5

Vlastně jsem do jisté chvíle myslela, že kniha, kterou jste si vybrala ke čtení, je romantika. Až od jisté chvíle, mi došlo, že čtu thriller... Byl to ale velice povedený příběh, který mě nutil číst stále dál a dál.... nebylo to žádné psycho nebo tak, vlastně jsem se často pobavila, protože Alviiny komentáře v některých chvílích, byly opravdu vtipné..
Byla to povedená zápletka, ale popravdě mě konec zklamal..čekala jsem tam něco velkého, zvrtat, překvapení a ono nic...


Parwana
11.09.2022 5 z 5

Jedna z nejzábavnějších knih, jaké jsem kdy četla. Životní smolařka a průserářka má lepší, hezčí a kultivovanější dvojče, za nímž jede na blíže neurčenou dobu na Sicílii. Zde se stane hrdinkou detektivky a šuká první ligu (to ostatně dělala i doteď). Knihu jsem zhltla na posezení, u první třetiny knihy, odehrávající se v Londýně, jsem se při čtení málem potrhala smíchy. Toto bylo tak dobré, že by to měl zfilmovat Netflix. Dvojčata by hrály sestry Olsenovy nebo by si dvojroli střihla Margot Robbie, vášnivé urostlé Italy by s přehledem ztvárnili hoši z 300 - bitva uThermopyl, fundus luxusních hader a kabelek by měli na starosti lidé podílející se na filmu Ďábel nosí Pradu. Otevřený konec dává nečekaný smysl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šílená v seznamech

v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

Londýn erotika dvojčata Sicílie thrillery pro ženy

Autorovy knížky

2017  63%Šílená