Smrt pod kůží přehled

Smrt pod kůží https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527742/bmid_smrt-pod-kuzi-6570529c1768d.jpg 4 36 36

Když se oběť stane detektivovou posedlostí. Strážník Walter OBrien se při své první službě v řadách detroitské policie náhodou dostane na místo vraždy. Uvnitř zchátralého bytu právě vyděšená krásná dívka usmrtila svého únosce. Představí se jako Amy Archerová a mezi ní a Walterem okamžitě vznikne podivné pouto. Když ji Walter převáží do nemocnice, Amy se podaří utéct z jeho policejního vozu, čímž policii překazí vyšetřování. A Walter ji nemůže dostat z hlavy. V době, kdy je povýšen na detektiva, se už jeho fascinace zmizelou šedookou ženou mění v posedlost. A když Amy znovu zahlédne, je odhodlaný ji najít. Zjistí ale, že je nějakým způsobem zapletená do řady nevysvětlitelných vražd, které právě vyšetřuje. Po mladé ženě pátrá i tajná vládní agentura, s níž začne Walter spolupracovat. Postupně odhalují související vraždy, které sahají daleko do minulosti. Walter ví, že právě on musí zabránit dalším úmrtím. Jak vysokou cenu ale bude ochotný zaplatit, aby vražedné běsnění jednou provždy zastavil?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

Death of the Black Widow , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt pod kůží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Ktecka
15.05.2024 5 z 5

Knihy od J. D. Barkera jsou pro mě sázkou na jistotu. Nedávno jsem přečetla V jejím srdci svět se tříští a zápletka byla hodně podobná. Ale zážitek z této knihy mi to rozhodně nepokazilo. Kniha je nabitá akcí, nechybí tu tajemno, nadpřirozeno, romantická linka. Všem doporučuji a těším se na další počin.

L.Helena
12.05.2024 3 z 5

(SPOILER) Čekala jsem klasickou reálnou detektivku, kde bude mít vše své logické vysvětlení. Když to začalo sklouzávat do nadpřirozena, nebyla jsem již schopná tuto verzi přijmout a dočítala jsem již jen se setrvačnosti. Proto mě ani nějak zvlášť neoslovil ten dramatický závěr a navíc ani nevím, zda jsem pochopila pointu.


bedkniha
08.05.2024 5 z 5

Zvláštní kniha...já se začetla hned...brala bych pokračování...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dceřina kletba, Šeptající mrtví a další knižní novinky (5. týden)

28.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrt pod kůží v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech2x

Autoři knihy

J. D. Barker (p)
americká, 1971
James Patterson
americká, 1947