Smrtící spojení přehled

Smrtící spojení
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485048/bmid_smrtici-spojeni-eEn-485048.jpg 4 82 82

Mags Barkworthová žije životem, který by jí mnozí mohli závidět. Má pohledného, inteligentního manžela, který vydělává dost peněz na to, aby už nikdy nemusela hnout prstem. Společně s milující dcerou žijí v krásném domě. Ale Mags stále trpí následky tragédie, která do jejího života zasáhla před více než deseti lety. Ví, že ji manžel miluje. Ví, že by nikdy neudělal nic, čím by jí nebo dceři ublížil. Bez ohledu na to, jak moc se její muž snaží, Mags mu prostě od chvíle, kdy k tomu došlo, nedokáže věřit. Ale co když ten hlas v její hlavě, který se pokusila umlčet za pomoci terapie a antidepresiv, říká pravdu? Co když je to všechno jenom lež? Co když je celý její život jen hrou, kterou neovládá? Když potom její jedenáctiletá dcera Tam nakreslí záhadně detailní obraz místa, kde nikdy nebyla, Magsin život se začne rozpadat. Ale ani její nejparanoidnější myšlenky nemohly odhalit tajemství, na jaké narazí...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Picture on the Fridge , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící spojení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Lovana
03.04.2024 4 z 5

S knihou jsem měla ze začátku dost problém, vůbec mě nebavila a dlouho jsem se nemohla začíst. To se změnila cca po 130 stránkách, což je v případě této knihy téměř polovina a nečíst knihu jako štafetu, tak si nejsem jistá, zda bych tak dlouho vydržela a neodložila knihu ještě předtím, než mě začala konečně bavit.
Druhá polovina už mě bavila podstatně více, taky jsem ji měla přečtené výrazně rychleji než první polovinu. Ve druhé polovině se toho začalo více dít a postupně jsme zjišťovali, co se stalo a proč.
Při některých částech jsem zůstala nechápavě zírat a do teď je mi zle z toho čeho jsou lidé schopní (věřím tomu, že podobní lidé opravdu existují a je mi z toho zle).
Celkově se mi kniha docela líbila, ale na mě byl ten začátek opravdu nudný a zdlouhavý.

Hodnocení 3,5*/5*

Mira7
21.12.2023 5 z 5

Chvíle napětí a očekávání, co vzejde z knihy dosud nečteného autora...a? Výborné.. od první do poslední stránky zůstane čtenář v napětí a otáčí stránku za stránkou. Byl jsem zvědavý, jaké tajemství se bude skrývat za Bradleym.. Téma telepatie je zajímavé samo o sobě. Kniha je psána tak, že jsem měl chvílemi až pocit, že sleduji film - takový spád to má. Kdo má rád thrillery, měl by si chystat volné políčko v knihovně. :-)


Littlemonday
21.11.2023 5 z 5

No, konečně se mi zase dostala do ruky pořádná thrillerová jízda! U téhle knihy jsem si prožila napětí, překvapení, touhu hádat, jak to dopadne a především jsem po hodně dlouhé době nemohla přestat číst a litovala každé chvíle, kdy mě okolnosti nutily ji odložit!

Příběh Mags, Bradleyho a jejich dcery Tam ukazuje šťastnou a spokojenou rodinku, která má jen pár vad na kráse. Mags chodí na terapie a jsou v jejím životem věci, které má v sobě nedořešené a trápí jí.
Bradley je velmi zaneprázdněn prací a má na život spíš vědecký pohled, ale svou rodinu miluje a snaží se být své ženě i dceři oporou.
A Tam je klasická puberťačka, která dostala svou první menstruaci, kvoká s holkama o klukách a chce se bavit.

Jak moc může jejich téměř dokonalý život narušit jeden skrytý talent a co všechno se z poklidného všedního dění může stát, tak to už si přečtěte sami. Slibuju, že momentů “Cožeeeeeee?! při čtení pár zažijete!

5/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

všechny komentáře

Související novinky (1)

Poslední Mona Lisa a další knižní novinky (12. týden)

21.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrtící spojení v seznamech

v Přečtených113x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst56x
v Chci si koupit10x

Štítky knihy

psychologické thrillery

Autorovy knížky

2022  81%Smrtící spojení