Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě přehled

Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394538/bmid_smysluplne-vztahy-VAb-394538.jpg 4 135 135

Kniha se věnuje otázce smysluplného vztahu a obsahuje tři hlavní nosné části. První reflektuje vztah k sobě sama, sebeúctu a sebevědomí, druhá se zabývá partnerstvím a mužsko-ženskou polaritou v nás a třetí pak rozebírá vztahy pracovní.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Market233
04.05.2024 5 z 5

Za mě povedená kniha. Jak je tady vícekrát psáno jejich kniha Zrozeni k propojení je hlubší, ale to asi neni pro každého.. Tato kniha je účelná a praktická.

majáček
24.04.2024 2 z 5

Od tak oduševnělých autorů jsem očekávala víc.
Znám je z Facebooku více jak 5 let.
Michaela mi velmi pomohla v určitých chvílích.
Kniha není zdařilá, ale dobré myšlenky si tam určitě najdete.


Petratra
16.04.2024 4 z 5

Ano, není to kniha dokonalá. Ano, knihy podobného tématu a kvality se dají sehnat za poloviční cenu. A tak když už se mi doma sešly dvě, jednu jsem udala zde v bazaru jen za 250 Kč. 
Přesto si myslím, že si kniha nezaslouží hodnocení typu odpad. Četla jsem ji 2021 a nedávno znovu prolistovala ty myšlenky, které mě na knize zaujaly nejvíc. Není na ní nic extra přelomového, ale v to období, kdy jsem jí četla, mi poskytla to, co jsem potřebovala. Shrnula mi, co už přece vím, ale nedokázala jsem si to všechno tak dobře ujasnit a propojit. Při čtení mi došlo, že nutně potřebuji být sama sebou a jiná možnost ani není, i když je to někdy tak těžké.
Našla jsem si tam hodně myšlenek, které mě oslovily. Ale stejně tak i myšlenky, se kterými nesouhlasím. Ze vztahu zcela vymítit kompromisy není podle mne dobrý přístup. Bez kompromisů to moc nejde, ale spíš by to měl být respekt k odlišnostem než kompromisy za každou cenu. Nejít v životě s kompromisy za hranice našeho já.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smysluplné vztahy: Klíč ke svobodě v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených154x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených12x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst252x
v Chci si koupit96x
v dalších seznamech3x