Snídaně u Florentýny: Dopolední kuchařka pro dceru přehled

Snídaně u Florentýny: Dopolední kuchařka pro dceru https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210179/bmid_snidane-u-florentyny-dopoledni-kuch-E8y-210179.jpg 5 72 72

Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd. Florentýna se v tomto volném pokračování Kuchařky pro dceru drží hesla, že láska sice prochází žaludkem, ale zdraví ještě víc. Naučí vás vařit krásná, zdravá, vyvážená jídla na celé dopoledne. Ukáže vám, jak si je poskládat z běžných surovin, jak si je bez výčitek užít a hlavně jak je zařadit do uspěchaného života, kdy nezbývá čas na ranní kávu, natož na nějaké vyvařování. Prozradí, jak se díky svačinám do školy stát matkou roku, neutrpět u toho duševní kolaps a přitáhnout pohledy kolegů - dost možná i jejich vidličky - do své obědové krabičky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snídaně u Florentýny: Dopolední kuchařka pro dceru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Dámaskloboukem
10.05.2024 4 z 5

Tohle je krásná kniha, ale bohužel to není kuchařka. Co to tedy je? Kniha o zdravé výživě a zdravém životním stylu, návod jak zhubnout nebo si vylepšit postavu event. soukromé album velmi povedených fotek autorky.
Když čtu kuchařku mám většinou chuť začít něco kuchtit, ochutnávat nové nebo si smlsnout. Tady jsem měla nejsilnější puzeni rychle knihu zavřít a jít si zaběhat :-)

Hakate
04.09.2022 5 z 5

Můj velký pomocník v kuchyni, skvělé popsané kroky, výborná jídla.


domihruzkova
25.11.2021 4 z 5

Skvělá inspirace, ale ocenila bych více fotek, klidně za cenu osekání množství receptů. Nejsou to recepty na každý den, protože takový denní výdej nemám, abych si to mohla dovolit, ale na taková ta víkendová rána ideální!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Snídaně u Florentýny: Dopolední kuchařka pro dceru v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených10x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech1x