Spiknutí: Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR přehled

Spiknutí: Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536554/bmid_spiknuti-pravda-o-pokusu-odstranit--661ec745e6a52.jpg 1 28 28

Je podzim roku 2021, opozice vyhrála volby do Poslanecké sněmovny, a chystá se převzít vládu. Těsně po volbách odjíždí do nemocnice tehdejší prezident republiky Miloš Zeman, který je s nastupující Fialovou garniturou od svého příchodu na Hrad v roce 2013 každodenně „na nože“. A rozebíhá se hra, která jí má splnit sen: Zbavit se Zemana. Zbavit ho pravomocí na základě tvrzení, že mu zdraví nedovoluje nadále vykonávat úřad. Hra lékařů, médií, politiků a veřejných osobností, které si přejí, aby byl Miloš Zeman odstraněn, aby nepřekážel při formování nové vlády a aby zaplatil za vše, čím jako prezident škodil. Rozuzlení přišlo v řádu týdnů: Prezident republiky se vrátil z nemocnice a více než rok formálně úřadoval. Miloš Zeman v této knize včetně dalších aktérů tehdejších událostí autorům vylíčili, co se po parlamentních volbách 2021 podle nich skutečně dělo. Spiknutí se zapojením bezpečnostních složek státu? Zeman je o tom přesvědčen. Svědectví, lékařské a právní dokumenty i odborné analýzy vykreslují celý údajný příběh.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spiknutí: Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

ESchure
13.05.2024 5 z 5

Skvělé čtení a sonda do zákulisních piklů těch, kteří chtěli MZ odstranit. Opravdu lidské hyeny. Vše by měly OČTŘ vyšetřit. Jejich nečinnost je trestuhodná.

bel21
09.05.2024 odpad!

Podzim 2021. Miloš "Passy" Zeman tehdy ještě plně oddán Vladimíru Putinovi.


Lenka.P7
30.04.2024 odpad!

Spiknutí? Leda tak v pomatené mysli delirantního alkoholika. Pravda? Leda její pravý opak v duchu Orwellova románu 1984. Ale jinak (zřejmě nechtěná) demonstrace charakteru člověka, jehož do značné míry ovládá ješitnost, nenávist a mstivost. Proto bylo třeba se pomstít lékařům z ÚVN, kteří mu v listopadu 2021 zachránili život. Proto ty útoky a insinuance lidí, jež považuje za své nepřátele. Ještě zbývalo do textu zakomponovat onu známou historku o meruňkových knedlících a vinné klobáse, mírně upravenou tak, aby bylo zřejmé, že šlo o pokus spiklenců vyvolat fatální metabolický rozvrat jeho alkoholem poničených jater. Škvár a odpad!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spiknutí: Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených36x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x