Spřízněné duše přehled

Spřízněné duše https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356694/bmid_spriznene-duse-jUx-356694.png 4 634 634

Existuje někde váš dokonalý protějšek? A co když ho můžete najít díky novému vědeckému objevu? Originální a čtivý thriller Spřízněné duše vás uvede do světa, ve kterém technologie rozboru DNA umí určit, pro koho jste byli geneticky stvořeni. Průlomová metoda hledání ideálního partnera se rozšíří po světě, v databázi je miliarda lidí. Touto cestou ovšem nejen vznikají nové páry, ale dochází i ke spoustě rozchodů. Co to přinese objeviteli genu? A co teprve změněná realita v rukou psychopata? Zdá se, že ani spojení skrze DNA člověku nezaručí štěstí.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The One , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spřízněné duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (188)

Zirvith
17.05.2024 4 z 5

Kniha je velmi zajímavá a čtivá - hlavně ten nápad s DNA je úžasný. Kéž by něco takového existovalo i doopravdy. Zaujaly mě všechny příběhy, každý byl něčím zajímavý a v každém bylo pár nečekaných a někdy i šokujících situací, po kterých jsem potřebovala číst co nejdřív dál a zjistit jak příběh pokračuje :) Nejvíc se mi však líbil asi Christopherův příběh.

tra-my5156
16.04.2024 5 z 5

Koupila jsem to v levných knihách v někde v Praze za dvacku, poničené temeno vazby, a nutně jsem potřebovala něco do busu do Varů, abych dvě hodiny nekoukala z okna jak blbec. No a víte co? Nejlépe utracená dvacka za posledních 5 let. Je to originální, nápaditý. Mě tyhle pseudo-science ideje baví. Je i seriál na Netflixu, ale kniha je lepší (jak jinak). Bože, ten koncept celýho příběhu stojí na tom, že je tu váš protějšek, se kterým jste geneticky absolutně kompatibilní. To je tak cool.


Aileena
15.04.2024 3 z 5

Nebylo to úplně špatné, ale žádné wow se také nekonalo. Pár napínavých momentů proběhlo, ale že bych se od čtení nemohla odtrhnout se také nedá říct. Ve druhé polovině jsem měla úplně zvláštní odosobněný pocit, jako když se díváte na takový ten druh vyprávěného amerického filmu (...a najednou měl Marty neodbytný pocit, že...) Prostě to šlo celé tak nějak mimo mne a k žádné postavě jsem si nedokázala vytvořit vztah.
Je to takové zase trošku jiné odpočinkové čtení se zajímavým nápadem.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (6.11. - 19.11.)

07.11.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spřízněné duše v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených775x
ve Čtenářské výzvě67x
v Doporučených75x
v Knihotéce355x
v Chystám se číst442x
v Chci si koupit78x
v dalších seznamech7x