Spřízněné duše přehled
Susan Lee
Hannah žije v San Diegu a odmala bojuje s tím, že ji všichni opouští – ségra se přestěhovala do Bostonu, táta odjel pracovat do Singapuru, její nejlepší kamarád Jacob Kim žije v Jižní Koreji a už o sobě nedává vědět. Právě on se jí však zničehonic vrátí do života a najednou je všechno vzhůru nohama. Z trochu podivínského kluka se stala hvězda slavného k-dramatu. Najde si Hannah k Jacobovi znovu cestu, i když jsou mu v patách davy šílících fanynek? A co když se jejich přátelství změní v něco silnějšího?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2023 , CooBooOriginální název:
Seoulmates, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spřízněné duše. Přihlašte se a napište ho.
Neměla jsem skoro žádná očekávání, což bylo možná i dobře. Trochu jsem věděla, co čekat, protože jsem knih na podobné téma četla už několik. Příběh mě překvapil svou čtivostí a rychlým postupem děje. Jako prázdninová oddechovka super knížka. Ke konci jsem se rozhodla, že musím zvednout hodnocení z tří na čtyři hvězdy.
Kniha byla pěkná a dobře se četla. Sice to nebylo nic světoborného, ale to i tak stačí, pokud máte chuť na odpočinkové čtení :)
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
Kniha Spřízněné duše v seznamech
Moc dobre
postavy byly sympaticke a cele to bylo ctive napsane