Šťastné hororové mládí přehled

Šťastné hororové mládí
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391560/bmid_stastne-hororove-mladi-R11-391560.jpg 3 31 31

Kniha psaná autorem života Upírem Krejčím, bez servítek, bez obalu. Začíná ještě před jeho narozením a převážná část je upřena na jeho mládí. Ale je to víc, je to horor, jsou to crazy příběhy hlubokého vyznání, neopakovatelné zážitky i jemu vlastní situační humor. Dozvíte se, koho celý život miluje a má za boha, koho nenávidí. Především vás překvapí svou pravdomluvností, otevřeností, se kterou se na veřejnost normálně nechodí. Zajímavá je výpověď o rodném Rakovníku, komických postavách, učitelkách, kamarádech, kapelách... Upíra budete střídavě litovat, odsuzovat, ale také ho budete nenávidět a zároveň milovat... Možná i chválit, za to, jaký je dnes, jak to všechno mohl zvládnout a neztratit humor. Častokrát se zasmějete, ale také knihu odložíte, protože se vám zatají dech a nebudete chtít pokračovat ve strachu, jak to dopadne.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastné hororové mládí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

kob
21.01.2023 4 z 5

Myslela jsem si, že knihu jen zběžně prolistuji, protože jsem ji dostala a moc mě nelákala, ale pak jsem se začetla a musím uznat, že je napsaná docela dobře. Nevynechala jsem ani písmenko

Zuzunda
09.10.2021 3 z 5

Nic z čeho si kecnete na zadek, ale ztrátou času bych to rozhodně nenazvala. Příjemné oddechové čtení, takže pokud se vám nechce moc přemýšlet, klidně po této knížce šáhněte ;)


Marla
22.07.2021 3 z 5

Tak jsem po přečtení přemýšlela, jak tohle dílo pochopit. Buď si ze čtenářů autor dělá srandu a říká si: chachá milánkové, jestli myslíte, že je tohle všechno pravda, tak jste úplně..../možno doplnit libovolné slovo/. Nebo je to všechno fakt pravda a autor se tímto pomstil všem okolo sebe. Možné je také to, že je to pravda a tato kniha zafungovala jako jakási forma psychoterapie.
V každém případě jsem při čtení nevycházela z úžasu a před očima jsem pořád měla to nezaměnitelné, ježaté, netopýří, upíří zjevení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šťastné hororové mládí v seznamech

v Přečtených40x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit1x