Statek v ohrožení přehled

Statek v ohrožení https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500423/bmid_statek-v-ohrozeni-jHd-500423.jpg 4 22 22

V hlavní roli bude zbrusu nová postava, vlastně čtyři: Anna Kovandová, statkářka tělem i duší, maminka Vaška Kovandy a Maruščina tchýně, a její tři kamarádky. Kadeřnice Marta, která ví o všem, co se ve vesnici šustne, knihovnice Karolína, nadšená propagátorka kvalitní literatury, a v neposlední řadě čerstvá důchodkyně Jindřiška, bývalá učitelka tělocviku. Tenhle babinec, co se léta pravidelně schází na drby u kafe, domácích bábovek a jiných dobrot, se s nečekanou vervou pustí do detektivního pátrání, aby vyřešil jednu místní záhadu. Začne to obyčejným vandalismem, ale bude hůř.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Statek v ohrožení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

gabriela8704
19.05.2024 5 z 5

Pěkné oddechové čtení na dovolenou. Když se díváte kolem sebe a není vám lhostejné, co se v okolí děje, někdy z toho vznikne i pěkná detektivka. Kéž by lidé více chápali, jak moc je důležité mít oči na stopkach a neotacet se zády : já to nevidím a o mě tu nejde. Nebo ještě z toho něco získat pro sebe. Zápletka se mi moc líbila a snad to pochopí více lidí, že tak jako v knize by to mělo správně fungovat i v životě.

Hanouch072
22.04.2024 5 z 5

Moc pěkná knížka, je akčnější oproti prvnímu dílu, a pořád stejně dobrá.


Booky84
06.02.2024 5 z 5

Velmi povedená a pohodová kniha, i když místy o napětí nebyla nouze - taková detektivka z Jižních Čech s partou slečen Marplových, které se skvěle doplňovaly. Autorkám se kniha opět moc povedla, je úžasné, že se dokážou domluvit a napsat již druhou knihu. Doufám, že nebyla poslední, protože bych si určitě ráda přečetla další. Kdo si chcete odpočinout a vypnout, tak bych řekla, že tohle je ideální ke knižní relaxaci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Statek v ohrožení v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x