Stín pochybnosti přehled

Stín pochybnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536208/bmid_stin-pochybnosti-6618072b2858e.png 4 141 141

Morgan Vineová série

1. díl >

Strhující psychologická hra s myslí pro fanoušky napínavých kultovních thrillerů jako Zmizelá nebo Jak vyrobit vraha. Novinářka Morgan Vineová se dlouhé čtyři roky snažila dostat na svobodu svou lásku z dětství Dannyho Kilcannona, který byl na základě pochybných důkazů odsouzen za vraždu své nevlastní čtrnáctileté dcery. Odvolací soud nakonec dopadne v Dannyho prospěch a ten je propuštěn z vězení. Nemá kam jít, a tak najde útočiště právě u Morgan a její dospívající dcery Lissy. Po nějaké době společného soužití nastane nečekaný zvrat – Lissa beze stopy zmizí. Morgan začne v hlavě přemítat o všem, co si o svém příteli doposud myslela. Byla si jistá, že je Danny nevinný a neublížil by ani mouše. Nebo snad ano...? Její vlastní dcera je teď v ohrožení a Morgan je nucena položit si zásadní otázku: Můžeme vůbec někomu skutečně věřit? Užijte si příběh plný zvratů a napětí v podání Lucie Štěpánkové. MP3 ke stažení (601 MB)... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: audiokniha , Kanopa
Originální název:

Without Trace , 2016


Interpreti: Lucie Štěpánková
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín pochybnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

annettka1098
29.04.2024 audiokniha 5 z 5

Příběh je plný zvratů a nečekaných událostí. Interpretka Lucie Štěpánková skvěle vystihuje svým projevem atmosféru strachu a nejistoty, která provází každou stránku a já jsem hodně často napětím ani nedýchala. Mé odhady na pachatele se neustále střídaly, nicméně celý příběh byl tak dokonale zamotaný, že jsem neměla šanci to celé odhalit.

V celém textu jsem nenašla hluchá místa a musím říct, že toto byl hodně svižný thriller, který rozhodně stojí za poslech či přečtení.

hana1039
16.04.2024 audiokniha 5 z 5

Příběh,od kterého jsem nemohla odtrhnout,, uši,, Je to celkem nápor na vaše smysly,komu věřit,jste rozhození, pátráte ve své hlavě,jak a co je skutečně pravda a co si jen s vámi vaše mysl zahrává... dokument Jak vyrobit vraha jsem sledovala s velkým zájmem a určitou podobnost tam vidím... skvělý psychothriller !!!


Opatov
13.04.2024 5 z 5

Skvělý thriller. Chytře napsane, napínavé. Konec neskutečný. Rozhodně se těším na další díl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

„Dodržuj všechny pravidla, přijdeš o všechnu zábavu…“

02.11.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stín pochybnosti v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených163x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených9x
v Knihotéce163x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

2017  86%Stín pochybnosti
2017  77%Zabij mě znovu