Stopařův průvodce zeměkoulí přehled

Stopařův průvodce zeměkoulí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481163/bmid_stoparuv-pruvodce-zemekouli-jUC-481163.jpg 4 38 38

Slávek Král cestuje už osm let, dal dvě cesty kolem světa stopem a na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku. Peněz moc nepotřebuje. Stopuje, kempuje a často dobrovolničí. Jak sám říká: „Nastopoval jsem přes 250 tisíc kilometrů v 84 zemích světa a 21 státech USA, a lidi mi pořád říkají, že je to nebezpečné. Podle mě je svět bezpečné místo pro život a rozhodně to není takové, jak nám cpou v televizi.“ V knize najdeš nejzajímavější příběhy, které se mu za jeho stopařskou kariéru staly. Otevři na libovolné stránce, přečti si krátký příběh, a pochopíš. Příběhy budou doplněny základními pojmy, tipy na cestování a QR kódy s odkazy na videa.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopařův průvodce zeměkoulí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

KajusaKil
29.03.2024 4 z 5

Krátké kapitoly, každá o úplně jiném příběhu mnohdy i z jiného konce světa. Za mě je to živé, hezké. Líbí se mi propojení QR kódů, skvělý nápad, novinka. Dověděla jsem se hodně zajímavostí hlavně o "Zemědům", občas jsem se zasmála. Slávka znám, je to super kluk, ale v knize je spousta chyb za které srážím tu poslední hvězdu dolů. Korektura nejspíše neproběhla.

JointlieKat94
30.12.2023 4 z 5

U knihy jsem se občas dost nasmála, QR kódy jsou vlastně takovým bonusem knihy, avšak, nevěděla jsem, jestli mě to spíš otravuje (po krátkých kapitolách je potřeba přepínat na webovkách) nebo baví (zas to bylo ale hezké- fotky v knihách jsou vždy bonusem, ale Slávek má na stránkách i videa!).

Bavilo mě to, vlastně všechny zážitky byly skvělé, a vím, že já sama bych to určitě nezvládla. Čtení tedy super.


Bagrik062
19.02.2023 3 z 5

Knížka je čtivá, avšak místy dost stručná. Nevadilo by některé příběhy rozvést. Víc se pověnovat některým nakousnutým tématům - zejména ekologické otázce, na kterou se v knize často naráží, a to přímo v knize. Pro mě osobně velkým mínusem knihy jsou fotografie, videa a doprovodné informace dostupné přes QR kódy, prostě je to hrozně unavující neustále střídat knihu s mobilem. Člověka to připravuje o hezký čtenářský zážitek, takže jsem na to v cca čtvrtina rezignovala a jen četla.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (45. týden)

01.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stopařův průvodce zeměkoulí v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených50x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených2x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit25x