Supro: Hrdinové na dluh přehled

Supro: Hrdinové na dluh https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514305/bmid_supro-hrdinove-na-dluh-ZYp-514305.jpg 4 52 52

Co byste udělali proto, abyste se stali superhrdiny? Ve světě Supro™ nemusíte za superschopnost zaplatit pádem do radioaktivního odpadu, traumatickou ztrátou rodiny ani přiletět z jiné planety. Stačí… zaplatit. Nemáte na to? Nevadí! Náš asistenční program nabízí celou škálu výhodných půjček! O superhrdinském životě sní i Ida, o to víc, že už jednu šanci promarnila. Její přítelkyně Evelína mezitím po boku svého dvojčete Thea sklízí slávu a úspěch. Jejich životy by snad ani nemohly být rozdílnější. Když se začnou kupit podivné náhody, které Idu málem stojí život, nechce se jí věřit, že by šlo o součást promyšleného plánu. Kdo by vydělal na odstranění někoho tak nepodstatného, tak ne-suprového, jako je ona? Supro™: Hrdinové na dluh je satirický pohled na svět superhrdinů, který spojuje společenskou kritiku s romantickým dramatem a napínavým thrillerem. Za tímto skvělým dílem z žánru young adult stojí osvědčení tvůrci Štěpánka Jislová (Bez vlasů, Milada Horáková), Viktor Svoboda (Rychlé šípy a jejich úžasná nová dobrodružství) a Martina Fischmeister (La Loba).... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Supro: Hrdinové na dluh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Jadla
20.04.2024 2 z 5

Četla jsem ji, protože byla v letošním Souboji čtenářů.
Mám ráda literaturu pro mládež a nevadí mi komiksy.
Tenhle je založen na úžasném nápadu. Motiv dluhu a jeho celoživotního splácení výborný. I to, že někdo chce být slavný a obětuje se tomu, zatímco někdo jiný po slávě a superhrdinství netouží a může být šťastný i bez toho. Líbí se mi práce s barvami.
S čím jsem ale měla problém, byl samotný příběh. Je vyprávěn hrozně útržkovitě, měla jsem často dojem, že jsem omylem otočila dvě strany najednou, že to, co mám před očima, nenavazuje na to, co jsem viděla na předchozí straně. Nakonec ano, tak nějak se nakonec poskládalo vše dohromady, ale plynulejší, spojitější vyprávění by příběhu prospělo.

Karolína18
19.02.2024 2 z 5

Asi nejsem nejlepší adresát knihy, ale nebavilo mě to, nelíbily se mi ilustrace. Nijak to nezačíná, nijak to nekončí, vlastně se tam vesměs nic moc neodehrálo, přišlo mi, že na sebe ani nenavazují po sobě jdoucí stránky.


bosorka
31.12.2023 4 z 5

3 a půl. Taková jednohubka. Kresby fajn, příběh by mohl být trošku propracovanější a možná i delší. Nicméně nápad dobrý.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Supro: Hrdinové na dluh v seznamech

v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2023  89%Srdcovka
2017  71%Klášter nejsvětějšího srdce
2023  79%Supro: Hrdinové na dluh
2019  71%Komiksodějky
2021  89%Přeřekadla