Svatební noc přehled

Svatební noc https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192642/bmid_svatebni-noc-o0L-192642.jpg 4 142 142

Sestry Lottie a Fliss Graveneyovy jsou si blízké jako málokteří sourozenci, jedna druhé jsou oporou i spolehlivou vrbou, do níž mohou našeptávat svá trápení. Starší a usedlejší Fliss právě prochází ne zrovna snadným rozvodem, kdy se ještě nedokáže smířit se zradou bídáka, který byl jejím manželem a otcem jediného děcka, a kdy je právě malý, bujnou fantazií obdařený Noah jedinou kotvou v nebezpečných vodách beznaděje. Lottie se vznáší v růžovém oparu představ blížícího se zasnoubení s Richardem a nevidí nic než úžasnou společnou budoucnost. V jediném okamžiku se jí tenhle domeček z karet zhroutí a ona jako mnohokrát předtím čelí nepřízni osudu tím, že si začne narychlo budovat další domeček, daleko větší a úžasnější, než byl ten předchozí, a zapomíná při tom, že základy téhle stavby musí být zákonitě vratké. Realisticky uvažující Fliss se marně snaží její úsilí překazit, události se hrnou jedna po druhé a kromě erotického náboje s sebou přinášejí nejednu komickou situaci. Ben, Richard, Lorcan, Noah, Sára, Arthur, Nico a řada dalších aktérů zdařile sekundují v babylonu vztahů dvěma hlavním protagonistkám a spolu s nimi přinášejí čtenářům příběh plný napětí, zvratů a lásky – skutečné i kašírované –, který vyvrcholí na jednom z řeckých ostrovů v paprscích zapadajícího slunce tak, jak se na román Sophie Kinselly sluší.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Wedding Night , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební noc. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

lucisa.n
24.09.2022 2 z 5

Tak tohle bylo hodně špatné. Dvě hlavní hrdinky se chovají jako drůbež, nevím, která je horší. Ben je taky pěkný blbec. Snad jen Lorcan a Richard nakonec udělali sympatická rozhodnutí. Jinak v průběhu celé knihy v podstatě nad každou postavou kroutím hlavou. Bylo to absurdní, stupidní a vůbec ne vtipný. Pardon :D Ale nemohu jinak. Za přečtení to určitě nestojí, alespoň za mě.

kris.docekalova
04.01.2022 4 z 5

Taková romantika neromantika. Knižka měla docela originální příběh, přestože byl chvílema až trochu moc praštěnej a možná přitaženej za vlasy. Říkala jsem si, že něco z toho není úplně reálný, ale tak co, je to fakt taková easy oddechovka, která nikoho neurazí. Možná, pokud nejste úplný suchaři, se u některých pasáží zasmějete nahlas, vtip tomu teda rozhodně nechybí.
Není to žádná oscarovka, ale pobaví a jestli máte rádi romantiku, vztahy, single rodičovství, rozvody,m partnerství atd, tak určitě do toho.


Andynka
06.05.2021 3 z 5

Milá oddechovka.
Zábavná kniha u které můžete nachvilku utéct od starostí a jen si užít děj.
Dej se odehrává v Řecku, kam jede Lottie oslavit líbánky. A její sestra, která je zároveň i nejlepší kamarádka pro Lottie se snaží udělat vše pro to, aby novomanželé nesplnili novomanželé povinnosti a svazek mohl být anulovan.
Já jsem se opravdu u knihy bavila. Rychle mi to uteklo a naprosto jsem vyrelaxovala. Knihy od Kinselly mám prostě ráda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svatební noc v seznamech

v Přečtených207x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených4x
v Knihotéce123x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x