Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu přehled

Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404353/mid_svetelna-poselstvi-z-plejad-2-kK3-404353.jpg 4 168 168

Další poselství a nové informace, velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Hlavní téma knihy tvoří léčebné techniky, aktivace DNA a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané Plejáďané jsou bytosti s vyšší vědomostní úrovní, pomáhající našemu spirituálnímu růstu. Poskytují nám vědění o zákonech kosmu, o vlivu mimozemských civilizací na naši lidskou společnost, informace o padlých andělech a energetických implantátech, ale také o energetické stravě, zdravé životosprávě, zaktivování našich krystalů a ochraně před negativními vlivy, o nové generaci kosmických dětí, energetickém čištění krevního oběhu, jakož i symbolech a kódech, které nám pomáhají při léčení a samoléčbě. Každá kapitola je nabita pozitivní energií a naladěna přímo na frekvenci čtenáře. Nová poselství obsahují opět velké množství cvičení. Zaměřují se na léčebné techniky, znovunavázání původních. Pavlína Klemm, se narodila v České republice, v Podkrkonoší, nyní žije v blízkosti Mnichova a věnuje se psaní knih. Pořádá semináře a přednášky v německy mluvících zemích a také v České republice. Od svého dětství je v kontaktu s bytostmi světelného světa. V roce 2020 dotisk pod ISBN 978-80-87426-48-7.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Alman (Jiří Alman)
Originální název:

Lichtbotschaften von den Plejaden. 2, Wiederanbindung an die kosmische Urkraft , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Ophelie
10.07.2023 5 z 5

Kniha, která mě zaujala svou obálkou i názvem a která je pro mě plná nejen pozitivních frekvencí (doslova čtenáře "nabíjí" pozitivní energií, zvedá náladu a víru v lepší zítřky), ale je plná i užitečných cvičení a velmi zajímavých informací (mnohé přečtené stále ještě "vstřebávám"). Každopádně knihu doporučuji všem "probouzejícím se" (i probuzeným) lidičkám.
@Lady Greystoke - předchozí komentáře mylně patří ke knize "Zmrzačená" od autorky Khady Sylla - jejíž chybné spoluautorství u této knihy od Pavlíny Klemm bylo administrátorem po nahlášení již vymazáno, ale ty komentáře už asi vymazat nejdou. Kdo tuto knihu četl, pozná, který komentář k ní patří a který je tu omylem a patří ke knize Zmrzačená.

Lady Greystoke
18.04.2023 5 z 5

Nádherná kniha plná světla, lásky a užitečných cvičení.
Nechápu naprosto vůbec komentáře níže. Knihu jsem přečetla a nic takového v ní není. Nechápu ani spoluautorství další osoby zde uvedené. V knize se její jméno ani nic, co by s ním byť jen zdánlivě souviselo, nevyskytuje.
Dodatek: Je zvláštní, že kniha vyšla v roce 2019, ale nejstarší komentáře jsou z roku 2011. vysvětlí mi to někdo?


Nofar197
05.12.2022

"Jsou i dobré tradice, ale tahle je strašlivá. " Výstižnější vyjádření aby pohledal.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených266x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených5x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst77x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

esoterismus, ezoterika

Autorovy další knížky

Pavlína Klemm
česká, 1970
2019  83%Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu
2017  88%Poselství Plejáďanů
2021  93%Plejádské léčivé symboly
2021  100%Světelná poselství z Plejád 5: Vaše klíče ke Zlatému věku
2021  100%Světelná poselství z Plejád 6: Život v páté dimenzi