Světlo v plameni přehled

Světlo v plameni
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525990/bmid_svetlo-v-plameni-654d6d1b5a337.jpg 4 246 246

Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem. Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů. Nyktos má ale svůj vlastní plán a Sera si nemůže dovolit zamilovat se do zmučeného prvotního boha smrti. Vzpomínek na jejich společnou rozkoš se ale nelze jen tak zbavit. Když je oba Kolis povolá ke svému dvoru, objeví se zcela nové riziko. Prvotní síla života v Seře roste a bez Nyktovy lásky své povznesení nepřežije. Čas se krátí. Jak pro ni, tak pro celé říše... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

A Light in the Flame , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Světlo v plameni. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

Arwen777
02.06.2024 4 z 5

Souhlasím s většinou komentářů, podle kterých je první půlka knihy zdlouhavá, poměrně nudná, obsahuje stále se opakující situace, dialogy a myšlenky. Těžko se mi prokousávalo a říkala jsem si, že další díl už číst nebudu.
Naštěstí za půlkou se děj trochu rozjel a konec už byl v duchu akce tak, jak to známe z prvního dílu. Naštěstí, protože by opravdu byla škoda potenciálu, je to svět bohatý na různorodé postavy s všelijakými schopnostmi a příběh je dobře vymyšlený. Obešla bych se sice alespoň bez půlky erotických scén, ale člověk nemůže mít všechno.
Další díl si přečtu.

Emilie.Black
22.05.2024 3 z 5

Knihu som čítala skoro dva mesiace a presvedčila ma o tom, že definitívne končím s čítaním tejto série a aj série s Poppym. Toto bolo tak zdĺhavé a pre mňa nudné, a všetko sa mi tak nejak začalo zlievať s druhou sériou (vlastne ani neviem už názov, lebo všetko znie tak podobne ), že som si povedala že mi stačilo. ďalšie časti majú tiež cez 600 strán a to ma naozaj neláka.
Po prvej časti som bola celkom nadšená, páčili sa mi postavy a aj celý príbeh a táto druhá časť? Všetci tí prvotní a polobohovia a bohovia a povznesení a ja neviem čo ešte, sa mi zliali dokopy a po čase ma to aj prestalo zaujímať, kto je kto, takže som to čítala len kvôli hlavným postavám. Tiež mi to príde ako cez kopirák s Poppy, s tým neustálym rozoberaním citov a nekonečným popieraním do očí bijúcej vzájomnej náklonnosti.
Verím, že mnohým sa táto séria páči a určite na to majú svoj dôvod, kniha je sama o sebe zaujímavá ale mne jednoducho nesadla. Určite si však vyspoilerujem ďalšie časti aby som zistila ako to dopadlo, ale čítať celú sériu rozhodne nehodlám.


Ciarra
16.05.2024 5 z 5

Kdy bude třetí díl? Skoro celá kniha je napínavá jak guma u trenýrek a konec byl utnutý jak hlava na špalku, moc rychle.
Úžasná série, moc se těším, až bude pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Světlo v plameni v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených298x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených16x
v Knihotéce228x
v Chystám se číst163x
v Chci si koupit93x
v dalších seznamech7x

Autorovy další knížky

Jennifer L. Armentrout
americká, 1980
2021  84%Z krve a popela
2014  86%Počkám na tebe
2014  86%Buď se mnou
2015  87%Zůstaň se mnou
2014  78%Jako led