Sylvester Stallone přehled

Sylvester Stallone
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143147/bmid_sylvester-stallone-143147.JPG 4 20 20

Na málokoho ze současníků se hodí přívlastek „filmová hvězda“ tak dokonale, jako na Sylvestra Stallona. Nikdo se mu nevyrovná v oblibě u masmédií a publika. Z neznámého mladíka se stal nejpopulárnějším Američanem, z amatérského boxera umělcem nové vlny, z chudého chlapce sponzorem a z pochybného individua vzorným otcem. Rocky – Rambo – Yuppie je tou nejpestřejší variantou amerického snu. Peter Haller se v této knize pokouší odhalit tajemství úspěchu v jeho italsko – americkém původu a v jeho filmografii najít opěrný bod, ze kterého by bylo možné odvodit jeho neuvěřitelný věhlas. Kromě toho najdete v publikaci množství fotografií a anekdot, které ještě neznáte – zkrátka, pokusíme se představit vám jednu z nejvšestrannějších osobností naší doby.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sylvester Stallone. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Svamburger
29.01.2022 5 z 5

Pecka! Zbožňuji to. Fotky z dětství, z osobního života, z natáčení (někdy i dokonce Sly ukázal víc než by měl). Škoda jen, že vyprávění končí s filmem Rocky V. Za tu dobu samozřejmě Sly pokračoval ve své zářivé kariéře, takže kniha/ časopis už působí zastarale. Opravdu doufám, že Sly sepíše své paměti stejně tak poutavě, jako jeho největší rival Arnie. Jakože Total Recall už vyšel a za mě super počtení - takže teď by mohla vyjít kniha s opravdu ostrým názvem: Eye of the tiger... Příhodné, že?

Lukáš987
06.08.2020 5 z 5

Pro Stalloneho fanoušky určitě povinné, dnes už téměř nesehnatelné čtení, sice dnes už hodně zastaralé, ale proč si ji nepřečíst. Něco co jste nevěděli určitě najdete.


Prubner
07.07.2020 5 z 5

Krátké, dnes už zastaralé, ale napsané velmi čtivě, s humorem...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sylvester Stallone v seznamech

v Přečtených27x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

herci

Autorovy další knížky

Peter Haller
německá
1991  88%Sylvester Stallone
1993  82%Jean-Claude van Damme
1992  70%Arnold Schwarzenegger - Mýtus filmového hrdiny
1992  72%Kevin Costner