Tajemný Skellig přehled

Tajemný Skellig https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11934/bmid_tajemny-skellig-65b6269a58f83.jpg 4 83 83

Slavný román o tajemství, velikosti a kráse života přeložený do mnoha jazyků a ověnčený mnoha cenami. Michael se těší, až se přestěhují do nového domu. Všechno vypadá báječně. Jenomže jeho malá sestřička najednou vážně onemocní, a Michael se cítí úplně bezmocný. Až jednoho dne vstoupí do polorozpadlé garáže stojící na zahradě. Je to, co objeví pod hustými pavučinami, lidská bytost nebo nějaký podivný tvor, jakého ještě nikdy neviděl? Jediný, komu se Michael se svým objevem může svěřit, je jeho kamarádka Mína. Společně vynesou bytost ven na světlo, a od té chvíle se začíná Michaelův život měnit…... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Amulet
Originální název:

Skellig , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný Skellig. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Veveruška898
03.10.2022 3 z 5

Ze začátku se mi kniha moc nelíbila, ale jak jsem se postupně prokousávala stránkami a přemýšlela o ději, zjistila jsem, že je to kniha vskutku pěkná a zajímavá.

allebra
06.02.2021 4 z 5

Knížku jsem koupila pro vnučku a čekala jsem, až "do ní" doroste. Když se tak stalo, přečetla jsem si ji s chutí také, abych ji mohla zařadit do Čtenářské výzvy. V každém případě to byl příjemně strávený čas a díky milému příběhu jsem se zase na chvíli vrátila do dětství. Byla jsem ráda, že se vnučce knížka také moc líbila.


Tyet
20.01.2020 4 z 5

Docela pěkná dětská knížka, je to ale celé takové nedotažené, zkratkovité, podle mě by téma klidně sneslo trojnásobný počet stran, ale asi autorovi došla invence.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemný Skellig v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených128x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených6x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech4x