Tajemství rodu Rottových přehled

Tajemství rodu Rottových
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473802/bmid_tajemstvi-rodu-rottovych-Ncb-473802.jpg 3 16 16

V ústavu pro duševně postižené v zapadlém koutě severních Čech žije již půl století František Stenio. Netuší, kdo jsou jeho rodiče. Nikdo za ním nikdy nejezdil. Až teď: dívka jménem Zuzana a mladík Antonín. A hned druhý den je tu další návštěva, úžasná blondýna, která šokovaného Stenia odveze z ústavu. Zmizí i Zuzana s Antonínem a na mobilu Zuzanina otce Viléma Drozda se objeví zpráva s voláním o pomoc. Vilém začne pátrat v minulosti i přítomnosti. Zjistí, že Stenio je bratr Eduarda Rotta, miliardáře neblaze proslulého svými metodami, podvody a spojením s mafiány. A v nemocnici umírá jejich matka, držitelka ohromného jmění a ampulí s nebezpečným obsahem. Krvavý boj o dědictví začíná...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství rodu Rottových. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Parwana
30.03.2024 odpad!

Od autora jsem už doložila knihu Prokletí rodu Auerspergů, tohle mi přišlo stejně nestravitelné a po prologu jsem odložila.

ještěrka38
03.01.2023 2 z 5

Toto bylo tak hrozně nudné a překombinované, že se nedivím, že to má tak hrozné hodnocení. Měla jsem úplně jinou představu a jsem zklamaná.


Dandulka
06.11.2022 4 z 5

Příběh je zajímavý a má spád, ale já dám přesto jen 4*. Tu pátou si kniha nezaslouží hlavně proto, že je v textu velmi mnoho různých překlepů, chybějících či naopak nadbytečných písmen, což je velmi rušivé. A je to velká škoda.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Billy Summers, Medovník s pepřem a další knižní novinky (20. týden)

15.05.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství rodu Rottových v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst49x
v Chci si koupit13x