Tajemství ztraceného náhrdelníku přehled

Tajemství ztraceného náhrdelníku
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128964/bmid_tajemstvi-ztraceneho-nahrdelniku-dBX-128964.jpg 4 131 131

Tajemství série

Pip, Bětka, Larry, Daisy, Špekoun a jeho pes Brok si o prázdninách opět zahrají na detektivy. Tentokrát pátrají po stopě lupičů zaměřených na krádeže cenných šperků. Při pátrání je jim stále v patách protivný policista Goon, ale Špekoun, dokonale zamaskovaný v nejrůznějších převlecích, mu snadno uniká a sám se ocitne ve víru událostí plných nebezpečí. Jeho přátelé mají co dělat, aby mu z nesnází pomohli - tajemství začíná...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

The Mystery of the Missing Necklace, 1945

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství ztraceného náhrdelníku. Přihlašte se a napište ho.

KajusaKil
28.03.2024 5 z 5

Krásný závěr s Bětkou. Tyhle detektivky mě vždy všechny bavily, bohužel jsem nikdy žádnou sama nerozluštila:)

pepa4081
12.12.2021 5 z 5

Další, tentokrát hodně dlouhá, série od Enid Blytonové. První díl mi trochu vadila přezdívka špekoun a nepříjemný pan Goon, ale rychle jsem si zvykl a jako vždy jsem nadšený.
Nanejvýš uspokojivé.

nikikostadinova
16.09.2019 4 z 5

Tohle jsem tuším četla i někdy v dávnověku takže teď jsem si dala opáčko. Je to moc fajn série.

Kniha Tajemství ztraceného náhrdelníku v seznamech